Najdi forum

Pozdravljeni.
Z ženo se poznava 21let, poročena 12 let, imava 2 čudovita otroka. Nikoli nama ni nič manjkalo, oba imava redno službo, nikoli se ne prepirava redno seksava, imava idealno življenje.
Pred 1 letom sva se začela bolj družit z mojo sestrično in njenim možom. Ona dva nimata idealnega življenja. Njen mož pije, se prepirata…Potem pa je on v moji ženi našel osebo kateri lahko vse zaupa, se ji toži, joka čez svojo ženo. Moja pa ga je skoz poslušala, ga tolažila…
Meni to takoj ni bilo všeč. OK nekaj je prijatelj, drugo pa nekdo kateri se ti skoz nekaj izpoveduje.
Jaz nikoli nisem bil ljubosumen ker tudi ni bilo nikogar da bi lahko bil. Imava nekaj družinskih prijateljev ampak ne takšnih osebnih kot je sestričnin mož.
Jaz ženi že od letos dopovedujem da sta ženska in moški težko “samo prijatelja”, da se slej ko prej prijateljstvo razvije v kaj več. Ona mi je skoz zatrjevala da ne, da jaz zato tako mislim ker nikoli ni imela takšnega prijatelja.
Poleti smo bili pri njih na dopustu, 4 dni (živijo na drugem koncu Slovenije). Sta vsak dan kam šla skupaj, sama, za kako uro ali dve. K tašči mačke hranit, pa v gozd po gobe…Meni je žena govorila da naj ju pustim da se lahko v miru pogovarjata da ji on kaj pove, kar pred ženo ne more. Nikoli nisem na nič pomislil, če sta pač prijatelja naj se pogovarjata kar želita. Potem so oni bili (imata 2 otroka) 3 dni pri nas na dopustu. Smo bili vsi zunaj pri bazenu, je šla moja žena kaj v hišo iskat, pa je hitro šel za njo da se bosta pogovarjala.
Potem skupaj na Gorenjskem ve najeti hiši v appartmaju. Tam sem prvič nekaj posumil. Žena z menoj ni hotela seksat, pol sta se pa neke noči sama sprehajala v temi po hiši, ko pa sem se zbudil in šel pogledat kje je žena, pa je rekla da je pivo pozabila v zmrzovalniku…Za njo se je v temi pojavil še on, je rekel da je šel na wc.
Ok bilo mi je sumljivo, da mogoče nista samo prijatelja.
Potem smo bili septembra skupaj na morju v velikem skupnem appartmaju. 1 noč po spitih nekaj kozarcih vina, sta se žena in prijatelj dolgo v noč pogovarjala na balkonu, ostali pa smo šli spat.
Nekaj mi ni dalo miru da se mogoče “samo” ne pogovarjata, pa sem vstal iz postelje in šel pogledat kje sta. V dnevni sobi sem skozi priprta balkonska vrata slišal kako moja žena vzdihuje. Ko sem po 10 sekundah prišel do balkona, nista počela ničesar spornega. Sedela sta na stolih eden zraven drugega. Jaz sem znorel kaj se gresta, onadva sta tajila da nič da se mi je samo zdelo, da sem narobe slišal.
Od takrat naprej jaz ženo skoraj vsak da obtožujem, da vem da mi nekaj skriva,da naj prizna, da se bova pogovorila.
Enkrat sredi poletja si je spremenila geslo za facebook, telefon zaklepa. Prej ga ni nikoli.
Ker sem slutil da ima nekaj za bregom, sem ji rekel da bom storil vse da jo dobim.
Pred 3 tedni sta se hotela dobit pa sem preventivno slikal števec kilometrov v njenem avtu, pol je vidla da imam sliko in se nista dobila.
Zdaj ji nekaj dni berem messenger.
Naj bi se dobila čez 14 dni, pa je zdaj korona, so zaprte regije pa se zdaj ne bosta upala.
Kar rečem in pišem svoji ženi, mu ona takoj nese naprej kaj sem ji rekel. Vsako jutro mu pošilja poljubčke, mu piše kako ga pogreša, on ji jamra da mu žena ne da. Mu moja žena odgovarja da ona bi mu pa z veseljem pomagala.
Zdaj sem siguren da se nekaj gresta, samo ne vem koliko časa že to traja, ne vem če sta seksala…
Jaz ženo LJUBIM, imam jo najrajši na svetu. Zaradi ene prirojene bolezni razmišljam malo drugače kot pravi moški. Sem ji pripravljen odpustiti. Sem ji večkrat povedal da bi za njo umrl. Sem mislil da bi se že včeraj usedla, se pogovorila…Pa kar nekako ne morem, bom še kak dan počakal. Samo potem pa berem kaj si pišeta pa tega res ne morem več trpeti. Sem ji povedal da jemljem persen, od danes naprej še lexaurin, sem v 14 dneh shujšal 10 kg. Ko se zbudim me boli srce, trepetam po celem telesu odznotraj. Ko sva skupaj doma še nekako gre za silo, ko sva v službah pa mi misli letijo sam na to. Kaj ji je manjkalo, zakaj se to gre…
Se opravičujem za dolgo zgodbo, ampak sem moral razložiti.
Prosim za vaša mnenja, komentarje, kako naj se težave lotim, kako naj se pogovorim.
Njeni starši živijo v moji hiši, ko ji vse povem nima kam iti. To me ne skrbi, ampak ko ji povem ne vem kako se bodo stvari odvijale…
Če kaj ne razumete bom dopisal, razložil.
Hvala za vaša mnenja.

Posedi jo za mizo in se z njo temeljito pogovori. Na pogovor se temeljito pripravi. Ne očitaj ji ničesar, ji pa povej kje so tvoje meje in do kod boš njeno obnašanje toleriral, preden razdreš družino.
Sicer pa je videti, da imaš zelo velik problem z njo, ona pa s tem moškim…

Pogovorita se, nimaš kaj čakati. Vse napisano kaže, da se nekaj dogaja. Kaj pa sestrična pravi, a ona pa nič ne opazi? Vem, da je težko, ampak se boš moral postaviti na noge in iti naprej. Sam ali z njo. Če boš šel z njo, bo to vedno viselo nad vama in samo vprašanje časa bo, kdaj boš spet na istem. Kdor vara enkrat, bo verjetno še drugič, tretjič… Pišeš, da bi zanjo umrl. Ne se hecat, nihče ni vreden tega. Vedno je čas, da začneš znova. Srečno.

Mene zaenkrat zanima, kako ji bereš messenger, če je spremenila geslo, telefon pa zaklepa. Saj vem, da se geslo da ugotoviti, vendar tega pojasnila nisem opazil.
Vidi pa se, da si čist preveč pripravljen trpeti navznoter in vprašanje če se ona tega tvojega trpljenja sploh zaveda.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pozdravljeni.
Sva se pogovorila o vsem. Mi je vse priznala. Sta seksala večkrat. Ko sta hranila mačke ko smo bili pri njih na obisku in potem na skupnem dopustu na gorenjskem pa na morju ko smo bili skupaj. Vsakič takrat ko smo bili skupaj in sem jaz vedno nekaj sumil da se nekaj gresta.
Sem jo vprašal zakaj, kaj ji je manjkalo pri meni? Je odgovorila da nič, da sva imela preveč monotono življenje. Da je bila samo služba, doma in otroci. Da se nama je premalo dogajalo. Res je da sama skupaj nisva nikoli kam šla. Vedno z otroki in vedno smo šli tja da je bilo za otroke zanimivo. Izleti, igrala vedno vse za otroke.
Ko mi je priznala se mi je podrl svet. Prvih 10 dni sem mislil samo o tem da nimam več zakaj živeti. Da bi bilo najbolje umreti da bi se rešil groznih misli v glavi. Zdaj sem bolje ampak bo težko kakorkoli se bo obrnilo.
O tej prevari govoriva zdaj že cel mesec, samo o tem. Pravi da ji je žal, da želi biti samo z mano, da bo naredila vse za to. Da ni bilo nikoli mišljeno da bi se ločila in živela z njim.
Sem prebral ogromno tem na internetu o tem. Vsi pišejo da bi morala prekinit vse stike z njim. To pa ona kar ne more. Prej sta si pisala po msn ju in je večino napisanega tudi brisala. Potem ko sem ji rekel da se to ne more it in si 3 dni nista nič pisala pa je bila kot da bo konec sveta. Zdaj si pišeta po sporočilih. Jaz na mobitelu vidim koliko jih pošlje tako da ne more brisat koliko jih je poslala. On se s svojo ženo veliko prepira, potem pa to govori moji ženi ona pa ga tolaži. Njemu piše tudi vse o meni o nama, in to se mi ne zdi prav. Ona pa tega kar ne razume, pravi da to ni nič narobe.
Res ne vem kaj naj naredim. Ali naj grem ali ostanem? Smilita se mi sinova dvojčka. Rekel sem ji da greva do zakonskega terapevta pa nisem siguren če bo za. Zdaj je tako ali tako korona in je vse malo težje.

Tvoja žena te žal nima rada, tudi spoštuje te ne kot sočloveka. Njej očitno predstavljaš le cono udobja. Zaupanje med vama je šlo rakom žvižgat.
Dobro premisli, ali si zmožen živeti v razmerah, ko ne moreš zaupati osebi, ki ti je najbližje.

Ulegel se pa še nisi, da bi si čevlje obrisala obte?

Ne vem, zakaj bi ti moral biti dežurni klovn v zakonu, če je njej udobno življenje monotono. Kot da ona ne more poskrbeti za popestritev – naj bi zrihtala varstvo za otroka in rezervirala nekje romantičen vikend, če ji je bilo toliko do tega. Ne dovoli, da bi vsa krivda padla nate. Normalno, da starši življenje prilagodimo otrokom – niso modni dodatek na baterije, ki ga po želji izklapljaš. Sploh pa je lepo, ko se lahko skupaj z otroki vrneš v otroštvo in počneš stvari, ki jih odrasla oseba brez otrok bolj težko oziroma smešno izpade.

Tole poniževanje, ko ima še vedno stike z loverjem, je pa res kaplja čez rob. Pa daj poišči že prosim ta svoj par jajc in se postavi zase! Tudi tole dopisovanje je varanje. Sploh pa, kje ima ženska čas reševat enega zapitega tipa, nima nič dela doma, pa zdaj, ko se otroci šolajo na daljavo, vsi stokajo, kako naporno je?

Žal mi je, da slišim takšen odgovor, si pa le do resnice prišel.

Mislim da je škoda grdih besedh tako možu od sestrične kot tvoji ženi. Verjetno bi najraje oba pokopal.. Sam pa premisli, če si zmožen živeti še naprej z njo in da ona ne bo prekinila stike z njim? Vprašanje, ker bota še vedno nekaj imela, verjemi in si ne meči pesek v oči.

Lahko je ženi žal kolikor si le želi, vendar dvomim, da ji lahko ponovno zaupaš. A pravi, da bo vse naredila, samo stikov pa ne bo prekinila? Ja to potem nažalost ni vse, kajne? 😀

Glede na tvojo zvestobo, si zaslužiš punco/ženo, ki ima iste vrednote. Vso srečo ti želim.

in to, da si ji pripravljen odpustit, je ves štos. to izkorišča in bo izkoriščala. si res želiš bit z njo, medtem ko bo ona z drugimi?

Tako, kot si napisal, je logično, da te žena vara. Če si ne želi spolnosti, če se pogovarja z njim, če pravi da bi mu pomagala….poglej; ženska ljubi s srcem in tvoja žena ljubi drugega moškega in se ga želi. Neumno je, da vztrajaš v taki zvezi. Zagotovo boš srečal žensko, ki bo želela biti s tabo. Ali res želiš ostati z nekom, ki se te ne želi? Ki te ne spoštuje in počenja vse tisto, kar te najbolj prizadene? Razmisli… Trajalo bo nekaj časa, da se boš postavil na noge ampak potem bo bolje. Praviš da jo ljubiš. Ljubiš njo ali navado življenja z njo?

Če si prej delal vse samo za dobrobit otrok, naredi to še zdaj.
Da ju pustiš živet v tem kaosu…ne vem no.
Kot ženska ti povem, da je tvoja žena zaljubljena v svaka. In to zelo. S tem, ko ji preprečuješ stike z njeno ljubeznijo, jo še bolj oddaljuješ od sebe. In slej kot prej bo prišlo da kolapsa.
Najbolj ironično pa je to, da je sedaj vse odvisno od njega. Če se bo hotel ločit, se bosta tudi vidva. Če ne, bo tvoja žena skrušena prišla nazaj,kako te ljubi, kako tega prej ni vedela.
Kakorkoli. Če ostaneta skupaj te čakajo burna leta negotovosti, ljubosumja, zalezovanja, čekiranja, gledanja preko rame.
Kaj boš naredil je samo tvoja stvar, ampak zavoljo otrok…loči se.

Sam sterat druge ni … če je še kar v stiku z njim se bosta še vedno dol dajala sam da bosta zdaj še bolj skrivala…

Joj nazeni babo pa se naj gre gonit dalje. Bos vido cez 6 mesecev bo nazaj. Pol pa jok pa kak te ljubi pa vse. Nazeni pa zacni zivet za sebe in svoje otroke. Nebos prvi ki je zacel na novo. Na prvo mesto postavi sebe in svoje otroke. Babo pa vrzi na cesto pa naj gre k jebacu

Pusti jo ker te bo unicilo kot je mene

Objava čaka odobritev

New Report

Close