zelodec 2
Pozdravljeni!
Odlocila sem se za protiglivicno dieto in razkisovanje telesa, skratka jem zelenjavo, nic sladkorja, OH, itd…kar je pac potrebno, v crevesju mi sicer po 10 dneh ne vre vec toliko, me pa po vsaki zauziti hrani boli zelodec in stiska v pljucih.
Kaj bi bilo to??
Nekje sem prebrala, da zelodec boli tudi zato, ker se cisti…zelodcna stena ali nekaj takega.
Hvala.
P.S. kako vem, kdaj sem se resila candide? Ce me ne vec napihuje in se mi spahuje? Ampak a ni to varljivo, kako zagotovo vem, da je unicena – pljunem v kozarec? 🙂
Zaradi protiglivične diete močno razskisujete vaše telo. Zato se v želodcu tvori več kisline, kot sicer in vam povzroča težave. Predlagam vam, da v naslednjih tednih, ko boste dobili bolečine, si zmešajte 1 čajno žlico sode bikarbone z 2 dl vode in spijte. Soda bikarbona bo vezala odvečno kislino. To delajte samo tako dolgo, dokler boste imeli bolečine.
Test s kozarcem vode ni zanesljiv. Še posebej po nekajtedenski dieti je lahko test negativen, imate pa še vedno na miljone glivic. Takšne so moje izkušnje iz ordinacije.
Zato vam predlagam, da nadaljujete z dieto še najmanj 6 mesece, ko bodo izginili simptomi za kandido. Če boste prehitro nehali, bodo glivice kmalu nazaj.
LP