Združiti druženje s športom

Pozdravljeni,
pišem za manjši nasvet, pomoč. Sem 22-letna študentka v Mariboru. Po štiriletni zvezi sem ostala samska in sama v enosobnem stanovanju. Ker prihaja novo študijsko leto sem pričela razmišljati, kako si bi zapolnila prosti čas, saj se nočem počutiti osamljeno. Naj poudarim, da ne iščem zveze in mi ni problem biti sama oziroma preživljati čas sama s seboj, želim si navezati nekaj prijateljstev. Iz osnovne in srednje šole praktično nimam ohranjenih stikov zaradi takšnih in drugačnih razlogov, zato se na bivše sošolce ne morem obrniti. Na vas se naslanjam s predlogi, razmišljala sem o včlanitvi v planinsko društvo, pa me skrbi, da ne bi našla skupnega jezika z ostalimi planinci (ločevala bi nas starost, družina, različni pogledi na svet…), lahko pa se motim. Vsak predlog bo koristen.

Lep pozdrav

Naj ti povem nekaj zelo iskrenega. Ukvarjal sem se z različnimi športi. Od srfanja, potapljanja, plezanja itd… V glavnem smo bili sami tipi, ker so to ponavadi bolj ‘moški’ športi. Ampak če je kdaj v našo družbo prišla kakšna punca… Pa ni rabila biti najboljša v tem. Dovolj je bilo, da ni preveč komplicirala, če je bilo treba piti vodo iz iste flaše, ni sitnarila, če je bilo mrzlo, mokro, ali je mela pesek pod neoprenom. Vseeno je bilo ali je imela kratke lase, dolge lase, bla blont, suha, debela, z velikimi ali malimi joški. Vsi po vrsti smo se zaljubili v njo.
Vsi smo si predstavljali kako lepo bi bilo imeti ljubljeno osebo ob sebi medtem, ko bi delal nekaj v čemer uživam. Zato je moj nasvet zate zelo preporst. Vprašaj se kaj rada počneš. Varjent je veliko, morda te veseli vožnja s kolesom po brezpotjih, veslanje, plezanje, potapljanje, hribolazenje, basejumping itd… Potem pa se s tem ukvarjaj… Tisti tahudi tipi, ki to počnejo ponavadi nimajo časa hodit po lokalih.
S tistimi puncami, ki pa nič ne počnejo pa itak ni kaj početi, ker je z njimi dolgčas…

New Report

Close