Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Zdravniški pregled za leče(očala)

Zdravniški pregled za leče(očala)

Sem se včeraj mal sprehajala po cityju(lj) pa sem zavila v zgoraj omenjeno optiko. Nujno rabim nova očala oz. leče, pa vprašam kolko stane pregled pa je menda zastonj. Ker sem že bila pri ene parih optikih in je povsod za plačat in sicer od 15 do 35 evrov me zanima a je tukaj en kvazi doktor, ker imajo pa full zasedeno (šele v četrtek dobila prost termin). Torej je boljše da storniram ali je kakšna z dobro izkušnjo pri tej optiki, ker v končni fazi se z očkami ni za igrat, a ne? Hvala za informacije

Omenjene optike sicer ne poznam, ampak veliko optik ima zdravniške preglede zastonj, kot del prodajne ponudbe. Ker potem “prineseš” noter z nakupom očal oz. leč. Jaz se ne bi bala. Saj boš potem po pregledu dobila občutek ali je bilo strokovno opravljeno oz. ti kaj ni štimalo. Kar pogumno!

Hodim v mestno optiko (Ljubljana) in za pregled za leče plačam 22€. Sem pa vedno takoj na vrsti. Sem zelo zadovoljna.

Hodim v Hartlauer , pregled ne stane nič, očala pa so cenovno dosti dostopnejša od ostalih optikov. Za pregled moram -v kolikor je gužva- počakati oz. se naročiti, če pa imajo čas pa ga tudi opravijo takoj… Dosledj sem z njimi bila vedno zadovoljna!

New Report

Close