Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? zdravniki v KC in drugod

zdravniki v KC in drugod

Zakaj, hudiča, so na urgenci KC zdravniki vzvišeni kot bogovi in neprofesionalni, da srce boli?? In zakaj so v ambulantah drugih dežurnih ustanov popolnoma drugačni? Bolnica Petra Držaja je ena od tistih, ki zasluži vso zahvalo in spoštovanje in prava škoda je, da mora stopati ob boku KC!

Saj to je čisto normalno. Samo pomisli: iz drugih bolnišnic se mora osebje dokazovati in dokazovati, tukaj so pa profesorji, ki vedno rečejo končno oceno, nad njimi je samo še Bog. IN mladi zdravniki, ki prihajajo, so v glavnem njihovi sorodniki ali kakorkoli drugače v vezi z njimi.
Razlaga je preprosta in za naše razmere nič nenavadna.

Letos spomladi imeli z zdravnikom na ortopedskem oddelku KC zelo pozitivno izkušnjo, nič vzvišenosti, za našega sorodnika se je zelo zavzel, pa nimamo nobenih zvez, žal mi je samo, ker ne vem njegovega imena in priimka, ker nisem osebno kontaktirala z njim. Ne posploševat! Če je bil en ali pa tudi več zdravnikov vzvišen in neprofesionalen, dajte tiste(ga) izpostavit, ne pa cele bolnice.
Če nimate toliko jajc, bodite tiho in ne delajte krivice tistim, ki s srcem opravljajo svoje delo.

Pupa 100, jaz pa mislim, da si TI po naključju naletela na tako pozitiven odnos, torej na izjemo. Ki je, kot praviš, ne smeš posploševati… Žal mi je, ampak ponavljam moje prejšnje misli, kajti včeraj zvečer se je zgodba o bogovih na urgenci ponovila. Kar pa nima z jajci, domnevam, nobene zveze.

Verjetno sem po naključju naletela tudi na pozitiven odnos na otroški kirurgiji na KC, kjer je bil operiran sin.
Verjamem, da je veliko takih, kot jih ti opisuješ, ne oporekam temu, je pa zato verjetno še bolj boleče za tiste kot praviš redke izjeme, ker so zaradi svojega preveč človeškega odnosa do pacientov velikokrat šikanirani že v službi, potem jih pa še na kakšnem forumu stačite v isti koš z malomarnimi kolegi. Kar pomisli na kirurga z onkološkega, ki se je bil edini pripravljen javno izpostaviti in se postaviti na stran pacientov. Verjetno mu ne bi bilo prijetno prebrati, da so prav vsi na onkološkem zanič.
Pa da ne bi mislila, da sama nimam slabih izkušenj z urgence, je pa res, da sem jaz popenila kar na licu mesta in celo zaleglo je.

sama imam zelo dobre izkušnje z urgenco v KC, neprimerljiva z našo v naši občini. Čeprav je naša manj obremenjena.

Tudi jaz zelo zadovoljna z otroško krg. v UKC. Prav tako s pulmologijo in ginekološkim oddelkom.

Pohvaliti moram tudi ginekološki oddelek v Šempetru in traumo v Izoli.

Edina slaba izkušnja je iz pediatrične klinike, kjer so mi izgubili celotno otrokovo dokumentacijo. Dobro, da imam vse v trojniku.

New Report

Close