Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Zdravnik v ZD Šiška

Zdravnik v ZD Šiška

Če prosim kdo hodi v ZD Šiška k dr. Gorazdu Žinko ali pa k dr. Dejanu Terziću, lepo prosim, če lahko poveste, kako je kaj pri njem. Moram si namreč najti zdravnika v Šiški. Najlepša hvala.

jaz poznam Terzića, sem bila njegova pacientka, pa sem zamenjala. Upam, da se je človek kaj spremenil, ker kadarkoli sem prišla k njemu (pa to je blo mogoče 2x letno), je dajal vtis, da mu je vse odveč in je name gledal kot na hipohondra. Si ne predstavljam, da bi morala pogosteje hodit k njemu. Na koncu sem imela malce resnejšo težavo in takrat sem na hitro zamenjala – da bi morala tedensko k njemu hodit in prenašat tisto njegovo omalovažujoče obnašanje.
dr. Žinka pa ne poznam. Srečno pri izbiri!

Če je Dejan Terzić doktor medicine sem jaz angleški kralj. Hudo motena oseba. Brez manir, nestrokoven, len, skratka primitivec na n-to potenco.    Verjetno je bil nekoč tam nekje od koder prihaja veterinar, pa so ga krave  zaradi nesprejemljivega odnosa zbrcale in ponečedile in je raje  presedlal na humano medicino, v Sloveniji kje pa.  Saj kje drugje ga ne bi prenašali niti eno sekundo. Dno od dna, ne pa človek, kaj šele zdravnik.

New Report

Close