zdravljenje vnetja mehurja in ledvic
Spoštovani,
sem redna bralka vašega foruma, ki mi je zelo všeč.
Imam pa tudi vprašanje – občasno, a relativno stalno me boli v levem ledvenem predelu. Bila na pregledu pri zdravniku, ki ni najdel izvora. Bila tudi pri ortopedu, ki pravi, da imam res nekoliko ukrivljeno hrbtenico, ampak da bolečina najbrž ne izvira iz hrbtenice.
Sama sklepam, da je kaj v povezavi z ledvicami oz. mehurjem. Poskusila sem z pitjem čajev in stanje se izboljša, ampak ker ne vem ali je to naključje ali kaj, saj preiskava urina ne pokaže nič posebnega, razen občasno povečanje bakterij.
Zanima me, kaj bi lahko še bil razlog teh bolečin, ali je možno v povezavi z športom, saj veliko telovadim, fitnes…ali so vseeno ledvica ali kaj tretjega.
Ce tudi vi sumite na ledvica oz. mehur, kaj mi priporočate za izboljšanje stanja.
Vesela bom vsakega vašega nasveta.
LP
Možno je, da je v ledvicah t.i. pesek, ki se pri UZ ne vidi. Pesek draži ledvice in se vnamejo.
Lahko pa so v ledvicah kronično prisotne bakterije npr. klamidije.
Ali pa ste zelo zakisani, kar je tudi možno, saj so vsi športniki zakisani.
Izmerite si pH urina in lahko rezultate merjenja napišete v forum, da jih bom komentiral.
Kot vidite, je potrebno najprej določiti vzrok za bolečine, potem pa naprej z terapijo.
LP