Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Zdravljenje moške neplodnosti – Profertil

Zdravljenje moške neplodnosti – Profertil

Ostalo mi je 180 kapsul Profertil v original zapakirani škatli, ki bi jih rada posredovala nekomu, ki jih potrebuje. V najinem primeru so se izkazale za zelo uspešne. Rok uporabe je november 2015.
Kontakt na privat.

Prosim, da me v primeru, da bo tema spet izbrisana o tem pisno obvestite in mi obrazložite zakaj ne smem na forumu Neplodnost posredovati naprej informacije o uspešnem zdravljenju moške neplodnosti in ponuditi prehranskega dopolnila, ki ga imam odveč nekomu, ki ga rabi?
Medtem, ko lahko par tem pod mano gospa sprašuje če ima kdo za prodat kaj femare ali klomifena, ki sta zdravila z resnimi stranskimi učinki in v Sloveniji nista na voljo v prosti prodaji, ampak samo preko recepta s strani ginekologa. Jaz osebno vidim razliko samo v tem, da jaz ponujam, ona pa kupuje in da jaz ponujam prehransko dopolnilo, ona pa išče zdravilo na recept.
Pa brez zamere gospe, ki sem jo izpostavila za primer.

Sporočam, da je izdelek prodan.

Lp, Uršula

Da ne bom odpirala nove teme se oglašam kar tukaj… Nama je ostalo 120 kapsul Profertil (za 2 meseca jemanja) in tudi v najinem primeru so se izkazale za zelo uspešne. Po več neuspešnih IVF/ICSI postopkih sva tokrat na priporočilo zdravnika poskusila še s temi kapsulami in končno je uspelo.. 🙂

No, sedaj kapsul ne rabiva več, zato bi jih prodala nekomu, ki mu bodo prišle prav. Rok uporabe je junij 2016.

Fleur, za koliko jih pa prodaš?

Prodala bi jih za 100 EUR. Midva sva jih sicer pred tem kupovala v embalaži po 60 kapsul, ena škatlica (60 kom – za 1 mesec) stane 60 EUR. Pred postopkom pa sva kupila večjo embalažo in so nama zaradi končno uspešnega postopka ostale… Glede na to, da je bil to že najin 7 postopek, ki je že samoplačniški in naju je kar veliko stal (šele prvič pa sva na priporočilo zdravnika sedaj poskusila s temi kapsulami), bi prav prišlo nekaj povrnjenega denarja. 🙂 Mož jih je sicer skupno jemal 4 mesece, učinkovale pa naj bi po 2-3 mesecih..

New Report

Close