Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Zdravilna meditacija

Zdravilna meditacija

Heart coherence meditation with yoga nidra.

Poslušala sem jo na enem od Summitov. Zelo učinkovita in zelo zdravilna. Poslušam jo že pol leta vsako jutro.

Izrazimo svojo namero. Z mislimi sprostimo vsak delček telesa, od prstov na rokah, do prstov na nogah in potem potem pošljemo energijo iz srca po telesu itd… Res zelo učinkovito.

Ta meditacija zjutraj in zvečer in trampolin.čez dan Odlična kombinacija

Breda

Meditacijo najdete na internetu. Imenuje se

Heart coherence guided meditation with yoga nidra, Keen Pataky

Breda

Še razlaga meditacije.

Izrazimo namero, To, kar želimo doseči. Jaz sem… jaz bom… jaz hočem.  Ponovimo to 3x.

Z mislimi sprostimo vsak del telesa, najprej na eni strani telesa in potem na drugi. Od prstov, palec, kazalec.. na rokah, dlan zgoraj, dlan spodaj, podlaket, komolec nadlaket, ramo, pas, kolk, stegno, koleno, meča, gleženj, peta, stopalo zgorsj, stopalo spodaj, palec, kazalec.. do prstov na nogah. Potem drugo stran telesa enalo. Potem glavo, spredaj, hrbet trebuh, celo telo. Sprejmemo zlato svetlobno energijo v srce in jo potem iz srca pošljemo nekomu, ki nam je pri srcu, potem jo pošljemo po vsem telesu, navzdol, navzgor in potem v tisti del telesa, kjer želimo dobiti zdravljenje. Kamor gre pozornost, tja gre energija in tudi zdravljenje. Če kaj čutite, ali če nič ne čutite, vseeno deluje.

Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo…

Breda

To meditacijo delam že kar nekaj časa. Res je učinkovita. Nikakor nisem mogla spustiti nekaterih zamer, ne glede na to, kako sem se trudila. Nobena logična razlaga mi ni pomagala. Pa imam kar precej znanja. Toda, po tej meditaciji se je zgodil čudež. Zamera je izpuhtela in prišli so na plano lepi spomini.

Vem, da moderator ni navdušen nad mojim pisanjem in zavaja bralce s tem, ker ne prikaže resničnega števila objav. Pa je videti, kot, da je objava samo ena, v resnici jih je pa več. Imam vsaj 5 potrdil o raznih metodah zdravljenja. Tudi izpit iz Energinske medicine opravljen pri Donni Eden. Tudi pozdraviti znam kakšno težavo. Pišem o tem, kar res deluje in kako si lahko pomagamo sami. Srečujem bolne ljudi, ki jih moje mnenje ne zanima. Zaupajo v medicino in na koncu umrejo. “Zdravnik mi je rekel…” Obstaja še kaj poleg klasične medicine, kar bi jim morda lahko pomagalo preživeti. Pa v to ne verjamejo, ker njih bo pozdravil zdravnik…

Breda

Pojasnilo

Naneravala sem napisati besedilo za cele meditacijo, pa se je po nesreči izbrisalo in nisem pisala še enkrat. Zato je vsebina videti malo čudna. Če poznate dele telesa, lahko pogledate tudi v prevajalnik, pa bo vse jasno.

Breda

New Report

Close