Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza Zdravilišče

Zdravilišče

Zanima me,če kaj hodite na rehabilitacijo v zdravilišča in v katera?

čao Tanča

najvec se obiskuje zdravilisce topolsica.

Že nekaj let obiskujem zdravilišče Laško in je zelo OK. Mnogo pravijo, da je boljše kot v Topolšici vendar je to zelo subjektivna ocena, ker še sam v Topolšici nisem bil.
LP
E2

Jaz sem bila lani prvič v toplicah in to v Laškem, bila sem zelo zadovoljna z vsem; s terapijami,zaposlenimi,hrano…skratka res je bilo super in komaj čakam konec leta,ker grem spet tja!
Tudi jaz sem slišala,da je mnogo boljše kot v Topolščici,hvalijo pa tudi Strunjan.
Počakaj še na kakšno mnenje,pa saj veš-okusi so različni!

Hojla!
Vidim, da o zdravilišču Laško si delimo dobro mnenje. Menim pa, da je lepo povsod tam, kjer se tudi sam človek potrudi, da se se ima lepo. In če je tako, se potem veseliš nove rehabilitacije.
Lep pozdrav,

A greste na zdravstvene stroške in kakšni so pogoji?

Jaz tisto napotnico od društva potrdim pri moji zdravnici,jo preden grem v toplice pošljem na društvo in potem grem na lepše.Hodim namreč v ugodnem terminu za ms,tako da doplačam samo enoposteljno sobo.
lp,P.

Moraš imeti samo postavljeno diagnozo ali moraš imeti trenutno konkretne težave? Si do tega upravičen npr. 1-krat letno za 1 teden?
Sprašujem, ker imam MS, nimam pa vidnih težav s hojo… in ker s družino večkrat hodimo v Strunjam bi mogoče pa kaj izkoristila.

Tudi sama hodim v Strunjan,za nekaj ugodnosti,ki jih imaš kot bolnik MS je dovolj,da si član društva oz. Zveze obolelih z MS.

čao Tanča

lako poveš konkretno koliko popusta ti priznajo.
Hvala za odgovore in lep dan

Imaš 20% popusta čez vse leto,v glavni sezoni pa 15%
društvo ti pa prispeva po 3.600 sit na dan za hotel za 14 dni v letu.

čao Tanča

Enkrat na leto imaš kot član društva ZMSS 17 dni popolnoma brezplačno v Laškem ali Topolšici obnovitveno rehabilitacijo. Pravkar sem prišla nazaj iz Laškega. Super zadovoljna sem bila. Bila sem prvič.

New Report

Close