Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Zdravilec

Zdravilec

Velikokrat berem vaša sporočila in želim vsem najbolje, zasledila pa sem, da ima zdravilec g. Marjan Knez iz Sevnice, uspeh pri zdravljenju neplodnosti. Potrebna je vera in upanje v uspeh.
Kontakt: 041/621-148 in priporočam, da preberete tudi knjigo, ki govori o njem in njegovem delu: Zdravje iz ljubezni: Ksenja Lekic.

Srečno vsem!

Ali poznaš koga, ki mu je g. Knez pomagal? Kdo pa ni mogel imeti otrok ?
Jaz sem prebrala nekaj člankov, vendar moraš v to verjeti, drugače ni nič.

Hvala,

Sonček

Moram vama povedat, da meni žau ni pomagau. K njemu sem hodila kr nekaj časa, sem verjela v to, sedaj pa ne verjamem v nič več.
Toliko denarja kot sem zapravila za to, mislim da bi imela plačane že 3 postopke.

Lp Čenča

Tudi jaz sem hodila k njemu v Novo mesto, vendar željenega učinka ni bilo.

Kaj veste ženske za enega zdravilca iz Umaga????????
Dokazano, da pozdravi neplodnost, ki imam že 3. ženske, ki so takoj zanosile. Imaš štiri tretmane in on nima svoje cene, pač kolikor daš na koncu pri četrti terapiji. On ti bo sam povedal kakšno diagnozo imaš. Če koga zanima lahko sporočim naslov.
Želim vam vse dobro…
lp, B.

Baca, sporoči kaj več o njemu, ime, naslov, …. Koliko časa so se pa tiste tri trudile za zanostit, kakšne diagnoze so imele, a so ble že v umetnem postopku. Sem firbčna, ja, saj veš da se potrudiš za vse, da s v tebi razvija in rodi zdravo dete.
Upam, da bo tudi kateri od nas pomagal. Brinabrina

Prosim za naslov zdravilca iz umaga.lp,Darja

New Report

Close