ALI IMATE MORDA KAŠNE NOVE PODATKE, MNENJE V ZVEZI Z DODATNIM ZDRAV. ZAVAROVANJEM ZA DOBO 12 LET?
Stara sem 35 let in se odločam za dodatno zavarovanje. Ali menite, da je bolje zavarovanje pri Vzajemni, kjer so plačila nekoliko nižja ali pa pri Triglavu, kjer si doživljensko zavarovan, obroki pa nekoliko višji?
Vsekakor je vzajemna po mnenju ustreznih institucij neupravičeno pošiljala zavarovancem dopise o skrajšanju zavarovalne dobe na 12 let.Po moje bi bili tisti zavarovanci ki so starejši na slabšem,saj je logično,da zavarovalnica raje sklene pogodbo z nekom,ki je manj rizičen.Posledično pa bi bila po tej dobi 12. let premija za starejše dosti dražja.To je moje mnenje,seveda pa se boste morali sami odločiti,kje boste to naredili.Preglejte ponudbo,mislim da je tudi zavarovalnica Merkur štartala z zdravstvenim zavarovanjem,seveda pa to naredite tam,kjer vam bodo za vaš denar ponudili največ.
Lepo vas pozdravljam, Bruno
g. Bruno, ali je ponudba za sklenitev dodatnega zdravstvenega zavarovanja, ki sem jo podpisala, enakovredna polici, ki sem jo sicer dobila, a je nisem podpisala. na polici je podpis osebe, ki je dokument izdala.
sedaj ko želim prekiniti sodelovanje z zavarovalnico, me izsiljujejo, da sem podpisala doživljenjsko pogodbo (naj bi bila skleniteljica police) in da je ne morem prekiniti.
kako naj to izvedem ? hvala in lep pozdrav.