Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Zdr. dom Šentvid – pediater

Zdr. dom Šentvid – pediater

Iščem pediatra za našo pikico, mi katera lahko svetuje kateri pediater je ok ?

Hvala

mi smo v predšolski imeli Šano Dušanko Vodnik (ne vem, če je sploh še kdo drug tam pediater), meni se je zdela fantastična, bi jo takoj imela tudi za družinsko zdravnico, pa je žal že šolarje zaradi zasedenosti morala “skenslat”. Take še nisem našla … 🙁

Tudi jaz sina vozim k njej. Do sedaj sem zelo zadovoljna, naročanje po telefonu, nikoli čakali dlje kot 10 minut, vsako obolenje jemlje resno, tudi če omeniš, da se ti zdi kašelj sumljiv, ga takoj temeljito pogleda. Mi smo imeli letos tik pred božičem vsak dan kontrolo, da smo preverjali, če je res le viroza in da ne bi med prazniki po nepotrebnem letali okoli dežurnih.
Meni se zdi zelo skrbna, da jasna navodila in je nežna z otrokom. Nam je všeč.

Meni pa ona ni niti najmanj všeč. Moj otrok od bolečin ni mogel hodit ker je imela takrat zdrave otroke sem otroka odnesla domov in ga pripeljala čez dve uri ko so bili na vrsti bolani, in me je odpravila kar čez okenček, ni naju jemala resno, sem dobesedno ponorela zahtevala da greva na odvzem vode in glej ga zlomka hudo vnetje mehurja.

Nikoli ne veš če je njena diagnoza pravilna dostikrat morš nazaj ker se ji pač ne gre da bi dala otroku kri pregledat.

Katastrofa od pediatrinje.

Smo popokali in šli v ZD Črnuče dr. Ramovš-odlična

New Report

Close