Najdi forum

Imam fanta, ska terim sva ze dobr pol leta skupaj in sem srecna da ga imam, ampak zadnje case se kar naprej sprasujem zakaj ne morem met se boljsega- tukaj zdaj mislim na zunanjost. Ker trenutni fant me spolno ne privlaci vec tako zelo. Stalno se mi sanja da ga prevaram, ceprav nisem taka in tega nebi mogla naredit. Mislim, da ima druzba name velik vpliv, ker vsi tako poudarjajo lepoto. Saj ne pravim, da si zelim oh in sploh modela, ampak samo obicajnega. Ker ce bi naju pogledal res ne paseva skupaj. Navsezadnje pa me sploh ne zna vec dobro nasmejati!

Kaj naj naredim? Prosim za kaksen dober nasvet!

lp

"Vaš dan je tak kot gibanje kotičkov vaših ust."

lisicka,

kaksni problemi, ne privlači več tako zelo, tukaj bi se vprašal za kaj pa te je sploh začel privlačiti, ne nasmeje me več, ali te pa mogoče ne more več, zaradi tvojega razmišljanja. Ne spadata za skupaj? Mogoče samo po zunanji plati.a……..

ogromno dodatnih vprašanj na tvoje pisanje, pa v vseh besedah in stavkih, samo ena opazka. Vse daješ na lepoto, zato ker družba tako hoče.

potem ti ne ostane drugega, kot da si poiščeš lepšega “lepšega v narekovajih”, pa bo družba rekla, kako imaš ti fajn fanta. Saj res da je glub in beden, ampak je pa tako lep ?????

Družba, ki postavlja videz na prvo mesto, je bolj zaostala družba in bo vedno iskala nekaj drugega. ampak samo to si znajo predstavljati, kot vrednoto, dokler ne spoznajo česar nimajo ker imajo lepoto.

Dvom in nezaupanje tako ali tako en vodi v nič dobrega, ampak očitno boš morala to spoznati na lastni kožži.

p

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Boljšega ne moreš met, ker si ga ne zaslužiš, pa tud ta te ni vreden. Oproati, ampak tvoje razmišljanje je precej plitko. Ne morem razumet, kako nekdo po zunanjosti ne more bit dovolj dober za nekoga, ki se je pa v začetku odločil zanj. Zakaj si ga pa sploh imela? Tudi jaz po reakcijah sodeč nisem ravno eno strašilo, sam nikol ne gledam na to, kaj bodo drugi rekli. Nisem mela samih lepotcev, celo tako se mi zdi, da mi je kak mal manj lep, dal veliko več kto pa kak lepotec. Če se pa ti svojega fanta sramuješ, je pa res najbolje da ga pustiš, da bo našel katero, ki ga bo mela res rada, s tem mu sam čas kradeš. Pa še razočaran bo nakonc velik bolj.

New Report

Close