Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina (zavržene) MAČKE – napotki za posvojitelje

(zavržene) MAČKE – napotki za posvojitelje

Kaj storiti v primeru, če ti nekdo ubije oz.povozi mačko? namerno! našo brejo muco je povozil naš sosed. sam trdi, da ni bilo namerno, ampak iz lastnih izkušenj mu nekako ne verjamem.

Kje jo je povozil? V vaši dnevni sobi?

Zato raje nič ne sprašujem.

Zato raje nič ne sprašujem.[/quote]

Jaz pa sprašujem. Ker me zanima, kje točno je voznik vozil, da se avtorica zdaj zgraža nad tem, da je povozil mačko. Če je bil namreč na cesti ali katerikoli drugi vozni površini, ima tam vso pravico vozit. Veliko večjo, kot se ima tam pravico zadrževat mačka. Oz. ravno tako veliko pravico, kot jo ima skrbnik, da ima svojo žival pod nadzorom in da le-ta ne ogroža svoje ali varnosti kogarkoli drugega.
A še komu kaj ni jasno? Moram po arabsko napisat?

Yo_. Le kdaj bo tebi jasno, da bi počasi že lahko nehala špilat policaja vsepovsod po forumih? Si že fejst neznosna. A še po arabsko napišem?

Da obstajajo osebe kot je Yo. Saj gre tudi meni kdaj na živce s svojim sarkazmom in deloma neobčutljivostjo za ljudi, a do živali je 1 A in hvala bogu da je tako. Nekdo se mora zavzet za živali in opozarjat druge. Na žalost je ena redkih ki vztraja kljub nametanim polenom.

Tole si super objavila sem prebrala,zato ker imam 2 mačka

Dragi bralci! Prosim Vas, da se ne jezite in raburjate zaradi Yo_inh izjav. Kot lahko vidite zgoraj, se Yo_ na živali kar spozna, in verjamem, da želi le pomagati. Dobro je, da so tukaj tudi takšni. A vas razumem, ko pravite, da je sarkastična, včasih neprijazne, ter predvsem s precej prevelikim egom. Vseeno pa vas prosim, da ga do neke mere poskušate spregledati, in se osredotočite na njen “point” ki je PONAVADI primeren… Brez veze se je z njo kregati, saj ne misli popustiti-ima preveč veliko preveč samozavesti… Raje poslušajte njene nasvete, ki jih pove že sama, za tiste povezane z vašimi živalmi,pa raje vprašajte vetirinarja, ki vas ne bo obsojal, je pa verjetno vseeno bolj specializirana zanje… Čeprau bo Yo_ temu nasprotovala. 😉

pozdravljeni.
mene pa nekaj zanima ni povezano s temo za posvojenje mačke.ampak me zanima ce je mozno da bi lahko starejsi macki lahko ubili majhne muceke stare 1 teden? ker se bi naj to nasi sosedi zgodilo zdaj pa me zanima ce je to res ali ne ..hvala za odgovor 🙂

Samci pobijejo mladiče, da se samica takoj spet goni, ja.

a tejle spet ropota po buči:grins

New Report

Close