Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina zatekanje nog in rok

zatekanje nog in rok

Spostovani!
Najprej komplimenti za Vaso stran, ki je lahko nedvomno vzor marsikateri instituciji, kako vdrzevati in negovati stike z navadnimi smrtniki.
Moje tezave so malenkostne, vendar bi Vas vljudno naprosila za razlago, saj sem sama medicinsko popolnoma neizobrazena, hkrati pa obiscem zdravnika le v nujnih primerih; to bi bilo enkrat na deset let. Moja tezava je v zatekanju nog in rok, kateremu sledi mocna bolecina v sklepih ( tako nekako sem jo opredelila, dejansko pa recem, da me bolijo kosti ). Temu neugodnemu pocutju se pridruzi tudi mocna srbecica, ki jo sama laicno pripisujem zatekanju. Taksno stanje se pojavlja vsake toliko casa, traja pa tudi do deset dni. V tem obdobju se pocutim popolnoma unicena, saj mi zatecenost sklepov, ki pa se obcuti kot zatecenost celotnega telesa, otezuje normalno gibanje. V rani mladosti sem se spopadala z vnetjem mehurja, danes, pri svojih tridesetih letih, pa teh tezav nimam vec. Prav tako me ne pestijo bolecine v ledvicah. Posledicno zato ne vem, kako se spopasti z mojo tezavo. Situacija se mi ne zdi zrela za obisk in nadlegovanje zdravnika, hkrati pa ne vem, kako ublaziti srbecico in bolecine. Prosim za nasvet.
V upanju na Vas odgovor Vas lepo pozdravljam in se Vam vnaprej iskreno zahvaljujem.
Alex

Taki nedorečeni simptomi so v zdravstvu vedno najbolj zoprni, ker lahko pomenijo miljon stvari: hormonalne motnje, težave z ledvicami, revmatični artritis…..zato je razpravljanje o tem, brez vsaj osnovnih preiskav, čisto ugibanje. Vem, da nas je kar nekaj takih, ki se zdravnikom ognemu v velikem loku, če se le da, vendar bi vam vseeno svetovala, da se oglasite pri svojem osebnem zdravniku kar takoj, na vsak način pa takrat, ko se stanje, ki ga opisujete, pojavi. Morda bo zadoščal že rutinski pregled in laboratorijske analize, morda vas bo poslal še na kak specialistični pregled, na vsak način to storite zase.Končno tudi svojemu avtu privoščimo servis enkrat letno, zakaj ga ne bi še sebi! :o) Saj ne mislim, da vam kaj katastrofalnega grozi ta trenutek, gre pa lahko za motnjo, ki se bo z leti stopnjevala in lahko sčasoma privede tudi do večjih okvar, zakaj torej ne bi posredovali sedaj, morda pa se bo skazalo, da ni vse skupaj nič – boste imeli pač eno skrb manj, tudi to se splača.

New Report

Close