Zate Primož!
Živjo!
Dva tvoja nasveta sem prebrala na tem forumu, in malo sem se zamislila. Predvsem o gradnji temeljev,…
V zvezi sem 4 leta in imam 2 meseca starega sinka.S fantom sv aves čas v sporih,in nič ni kot bi moralo biti. Ampak jaz nisem taka da bi zdaj pustila vse in začela drugje – od začetka. So stvari ki se je zanje treba in tudi vredno se je boriti. Malo si mi k temu spoznanju tudi ti pomagal
Lep dan in čim več sončka v življenju
Špela
spela,
Me veseli, ce sem ti lahko kako pomagal. Rad bi se dopisal, da smo v sporih vsi, odvisno je od nas kako vse skupaj sprejemamo in prenasamo. Kaksni so vsi ti spori? Kajti prenasanja nesoglasij ne moremo sprejeti v enem dnevu, ker smo se tako odlocili, ampak je zato potrebno veliko truda in casa.So so spori vsakdanje narave, zakaj tako in ne drugace, ce sta se vedno skupaj in se imata rada, potem se vse da ureditit, ampak zato najrpej potrebujeta oseben pogovor, ki mora biti ze na zacetku sklenjen, da se ne bosta skregala in se pogovoriti o vajinih zeljah in ciljih v zivljenju, na koncu pa sklep, da se bosta trudila in ce slucajno pride do preprira, da se bosta skusala kontrolirati in sprejemati tudi drug pogled.
primoz