Zasvojenost z Tramalom!!!

Spoštovani

Prebrala sem post od g. vito, ker je zastavil vprašanje, kako se odvaditi zasvojenostjo Tramala. mene tudi to zelo zanima, ker moja sestra zaužije veliko količino Tramala, zaradi hudih ortopedskih težav. Upam, da nam bo kdo pomagal z nasvetom.
Hvala za vaš odgovor in pozdrav vsem.
Nadja

Zasvojenost s tramalom je zelo podobna ostalim zasvojenostim s tabletami. Pri uporabi oziroma zlorabi tablet, ki jih je (vsaj na začetku) predpisal zdravnik, se je smiselno o tem posvetovati s tem zdravnikom. Preveriti je potrebno, ali so predpisana zdravila glede na sedanje zdravstveno stanje vaše sestre še vedno potrebna in v kolikšni količini. Istočasno pa se je smiselno vključiti v enega od programov za zdravljenje odvisnosti, ki naj vključuje (psiho)terapevtsko obravnavo in socialno urejanje.

Ne glede na to, ali gre za odvisnost od tablet, sintetičnih drog, trave, heroina itd., se lahko obrnete na katerikoli obstoječi program zdravljenja in urejanja odvisnosti. Če ne veste, kam se konkretno obrniti po pomoč, me lahko pokličete na 080 1221 in se bomo natančneje pogovorili, kako naprej.

Lep pozdrav.

Pozdravljeni!
Tramal? Uf! Tole pa ni kar tako. Z intenzivnim uživanjem tramala, postane telo imun na le tega in pa tudi na vsa druga lažja zdravila. Npr.: ko vas boli zob, vam tudi aspirin ne pomaga več, ker je telo navajeno na mnogo močnejša sredctva…
Kako zmanjšati? kot vam je verjetno že znano, je veliko tudi na psihi, podzavesti.
Tudi brez raznih odvajal itd. se je temu možno odreči, le voljo in trmo je potrebno imeti, vendar se ne prenaglite. Počasi se daleč pride, zmanjšujte dozo, zna biti boleče, zoprno, nevzdržno…. vendar ne odnehajte.
Toliko “na kratko” če pa vas zanima kaj več, mi lahko pišete, imam izkušnje, pa tudi….

Lep dan še naprej!

New Report

Close