zasvojenost z igralništvom

Spoštovani,

žal sem med vašimi odgovori v zvezi z zasvojenostjo z igralništvom zasledil odgovor, ki se nanaša na lokacijo zdravljenja v Ljubljani. zanima me, če obsatja tovrstno zdravljenje oz. strokovnjaki tudi v Mariboru in okolici. v primeru, da morda poznate strokovnjaka, ki mi ga lahko priporočate, bi vas prosil tudi za njegove podatke (tudi v primeru samoplačništva). Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem.

S spoštovanjem!

Dejan

Spoštovani Dejan,
ker še nimam podatkov o morebitni tovrstni dejavnosti v Mariboru, vam svetujem , da polkičete tamkajšnji Psihiatrični dispanzer.Tam bodo za svopje področje posedovali najbolj sveže informacije.

DEJAN, KO BOŠ ZVEDEL ŠTEVILKO, JO PROSIM SPOROČI ŠE MENI

HVALA

To je odgovor, ki mi ga je na forumu zasvojenosti Skupnost srečanje posredoval Matic Križaj. Morda on pozna možnosti v Mariboru.

LP
KK

Avtor: matic križaj ()
Datum: 28-03-02 16:02

Lepo pozdrav !

Moje ime je Matic Križaj in sem predsednik društva za preprečevanje odvisnosti od hazardiranja, pod okriljem katerega deluje tudi skupina “gamblersanonymous”.

Ker je to kompleksnejši problem, se na Vaše vprašanje ne da odgovoriti z nekaj besedami, zato prilagam dežurno tel. številko GSM 031/ 385-646.

Pokličite in dogovorili se bomo, kako se bomo lotili tega problema.

Lep pozdrav,

Matic

New Report

Close