Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? zares NUJNO-otroški zobozdravnik LJ

zares NUJNO-otroški zobozdravnik LJ

Prosim za naslov kakšnega zares dobrega zobozdravnika za 4-5 letnike v LJ. Najbolje na koncesijo, ni pa nujno, samo da je nežen, prijazen, dober zobar!!! Aja, pa da se ne čaka 1 leto. Hvala!!!

obrnite se na zobarja, ki ga bo imel glede na šolo v katero bo šel otrok, to bo najbolje, itak pa so vas že klicali iz otroške zobne ambulante, mar niste šli? če pa z njimi niste zadovoljni, bo težka na koncesijo, bo treba kar privat, ker so koncesionarji itak vsi zasedeni ali imajo preko enega leta čakalno dobo.

Aja sem pozabila, dober zobar brez koncesije je dr.Gregor Škorjanc, ki pa je žal tudi drag, vendar je to zato, ker ima odlične materiale, aparature, in vse to stane kajne…tam te res nič ne boli! Ima pa ordinacijo v stožicah v tistem novem kompleksu na levi, če prideš iz Črnuč,parking je ena ura brezplačna, ordinacija pa je tik zraven varnostnikov.

Hvala za nasvet, nasvet:) Bom poklicala dr. Škorjanca. Hodili smo v ZD Šiška, pa se nam je zamerilo. in ker vem kako pomembno je izgubiti strah pred zobozdravnikom, sem pripravljena tudi plačati. Je on zobozdravnik za otroke ali za odrasle? Upam, da bom našla, Stožic prav nič ne poznam, še do tja ne znam:)

Živjo, zelo dober zobozdravnik je Gašparovič v Murglah. Je samoplačniško, a se splača. lp L

A je Gašparovič otroški? Morda imaš telefonsko?

gregor je zobar za vse, z njim se da vse zmenit, tudi v nedeljo zvečer, če je potrebno, v ordinaciji ima vse, tudi slike te na stolu……mi smo nasega sinka tja vodili, ker drugje ni hotel odpreti ust…stožice so pa, ne mores zgresit, če prihajaš iz črnuc greš skoz naravnost kot bi hotela za bezigrad-stadion recimo in nekje na tej poti bos levo videla velike nove bloke, tam zaviješ levo in si pri njemu. Če pa prihajas iz Lj, gres mimo stadiona-bezigrad skoz naravnost in desno bos videla veliko bajto loreal in se malo naprej in desno zagledas te nove bloke in zavijes tja.
Kot sem napisala super je vse, le malo drag je, ampak nam denarja ni škoda za zobarja, ker je res prva liga, vse na enem mestu!

Meni je tudi Gašparovič ok. Mogoče je bil včasih otroški zobozdravnik, ker vse svoje paciente, ne glede na starost, naziva z raznimi miški, žabicami,… Najbrž mora bit super za otroke, samo ko si pa enkrat 40+ pa komaj zadržuješ smeh na stolu.
Pa nima preveč dragih storitev.

New Report

Close