Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Zaprtost in bolečine v hrbtu

Zaprtost in bolečine v hrbtu

Pozdrav!
Naj povem da me je letanje okrog zdravnika-ov minilo, upam da se bo na tem forumu našel nekdo s podobno težavo in mi seveda znal pravilno svetovati.
Pri meni gre zato da so se pojavile občasne bolečine na srednjem delu hrbta na levi strani. Ugotovil sem da se to dogaja v povezavi z zaprtostjo. Kot sem že omenil zdravniki pravijo več vlaknin glede prebave glede hrbta pa da najbrž izhaja iz hrbtenice, opravil sem tudi preiskave(rentgen,kri,…).
Če je komu uspelo rešiti podobne težave bi bil vesel nasveta.
Hvala

Sam sem imel dokaj podoben problem pred leti, priroročam ti da telo začneš razkisovati z bazičnimi praški, sej sem imel vsaj v mojem primeru, močno zakisano telo.

mikel precej dobra razlaga na tvoje vprašanje:
http://www.globalhealingcenter.com/back-pain-constipation.html

Vaših simptomov se morate lotiti iz dveh koncev: razkisati telo oz. razstrupiti, saj se strupi, ki se ne izločijo z blatom,nalagajo v telesu in povzročajo bolečine. O tem smo že veliko pisali, uporabite iskalnik. Druga zadeva je črevesje. Pijete dovolj vode? Na 25 kg telesne teže = 1 liter vode, je mrilo. Poleg tega bi vam priporočal tekoči probiotik, ki pomaga pri zaprtju.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Hvala za odgovore, edina rešitev ki sem jo zasledil večkrat http://coloncleansenc.com/colon-hydrotherapy-facts/colonics-relieve-back-pain/ , pri meni povezanih težavah (zaprtost,boleči v hrbtu) ja hidrokolon terapija, sedaj pa sem v dilemi, ker ne vem ali lahko razkisovanje z bazičnimi minerali nadomesti hidro terapija oziroma v čem je katera metoda boljša. Naj omenim še eno dilemo oziroma vprašanje – koliko kg telesne teže izgubiš na takšni terapiji, ker sem namreč že celo življenje suh (70kg,180cm)? Opazil sem da se to večini primerov dogaja “mladim” in tudi sam nisem mlad sem kar malo presenečen kako hitro lahko škodujemo črevesju. Vesel bi bil vaših odgovorov oziroma nasvetov.

Pozabil sem eno stvar in sicer vem da ne marate komentirati izdelkov, vendar nimam v mislih nič komercialnega ampak nasplošno prehranski dodatek kreatin, ki je zelo priljubljen pri športnikih. Tudi sam sem ga jemal in mislil da mi je ravno to povzročilo največ škode za prebavo.

Razkisanje telesa oz. bazični minerali in hidroterapija sta popolnoma različni stvari. Obe vam lahko koristita, samo pazite, da bo kolonska hidroterapija res dorbo izvedena (ves čas vas mora nekdo masirati).

Če ne želite shujšati, pazite, da boste na dan pojedli dve jedilni žlici kakovostnega olja, npr. lanenega.

Kreatin močno zakisa in seveda vpliva na črevesje (gnitje), kot če bi jedli ogromne količine mesa.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close