Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja zanositev – spolni odnos

zanositev – spolni odnos

Pozdravljeni,

imam neobičajno vprašanje in upam, da ne bo preveč posmeha.

Ko imava s partnerjem spolni odnos namreč ne čutim kdaj pride do izliva. Tudi kasneje ni mojega izcedka z njegovo vsebino. Ali on sploh doživi vrhunec?

Lp!

No dejansko ne moreš čutiti ko pride do izliva v notranjosti. Veš lahko po tem kako on odreagira ( saj lahko po reakciji vidiš ali mu je prišlo ali ne ) in seveda po tem da ti nekaj vsebine – sluzi izteče iz nožnice, še posebaj opazno je če takoj po sexu vstaneš.

Zakaj ga preprosto ne vprašaš saj pri sexu je že pol to da se znaš o tem tudi pogovarjati!

lp, Mojca

Ja po njegovi reakciji lahko ocenim, seveda. Ampak izteče mi pa ne. Tudi pogovarjala sva se že. Ali je možno, da je manjši izcedek in potem ves ostane v nožnici?

LP.

Najbrž ne. Sperma v nožnici postane še bolj ‘tekoča’ – se ve zakaj – in nekaj bi že moralo priti.

Sicer pa lahko preveriš/preverita tudi drugače, a ne?

Eno izmed zelo pomembnih stvari v življenju v dvoje je, da se pogovarjata in skupaj rešujeta težave.

Ja količina je res lahko manjša toda nasplošno je po izlivu tudi izcedek.

Izliv je sestavljen iz semenčec in sluzi, ko pride do izliva se semnčece ločijo iz sluzi in nadaljujejo svojo pot v smeri proti maternici sluz pa se po ločitvi navadno izlije vsaj delno ven iz nožnice. Zakaj pri tebi ni tako mi ni popolnoma jasno, toda izliv sam lahko preverita tudi drugače – kakšen je in koliko ga je! če te pa sam izliv še vedno skrbi in nisi zanosila že dalj časa potem se posvetuj z ginekologom o tem!

lp, Mojca

Moj prvi fant je imel zelo malo izliva, par kapljic. Dozivel je orgazem, a skoraj brez ejakulacije. kot otrok je imel operacijo na hrbtenici in morda je imelo to kaksno povezavo. Vsekakor mislim, da bo imel (ima) tezave imeti potomce, vsaj kolikor sva se v stiku.
Vsekakor ni receno, da je v tvojem primeru to, zato se najprej pogovori s fantom. Srecno.

Vsem skupaj se lepo zahvaljujem za odgovore in nasvete.
Se bova še pogovorila, ker drugače lahko smatram, da blefira, da si želi otroka?

a tle je bistvo problema !!!???

JA

Kaj pa vonj po spermi? Ali nič ne vohaš? Mogoče bi poskusila po odnosu dat prst v nožnico oz na začetek le te in potem povohat – če vohaš spermo, potem je, drugače ne.

ajajaj,
ga pač vpraš, ti bo že povedal, če ne drugače z govorico telesa,
saj ženske ste pa ja intuitivna bitja, z šestim čutom,…
se ti bo že posvetilo

Imas prav  prskom preveri

New Report

Close