zanositev, nosečnost… kdaj bo uspelo?
Metka no lepo da ti fant pomaga pri špikanju, sej verjetn sama sebe res težko špikneš, no važno da ni nič hujšega.
Liona sej bo če se kozike že sušijo si na dobri poti 🙂
Sarči no prvič sem prebrala da transfer boli, si imela tako suho nožnico in vrat…ampak da bi ti namazal to pa ne..no dobro prestala si zdej pa čuvat pa gret te dve pikici in močnoooo upam da se obdrži vsaj eden če ne oba v tebi, si zdej na bolniški doma ali greš delat?
Ursaula itak da te razumemo, jaz si jih zdej vstavljam vaginalno, pa imava SO tam nekje po 3 urah, verjetno se do takrat že raztopi, res je pa malo nerodno ker ti pol ostanek ven steče ampak ok boljše kot da bi mi bilo slabo ali kaj podobnega. Ja res se vsaki punci toliko dogaja da že jaz težko sledim pa sem skoraj vsak dan na forumu 😀 lej ni panike za Utrogestan, bom obe škatlici vzela s sabo, pa bove na pijački dorekle ali rabiš eno ali dve, imam pa še tretjo doma ampak malo tablet že manjka..ampak verjetno bosta dve zadosti zaenkrat. Karmen te bo pa sigurn poklicala nazaj.
Sandra no super datum si že dobila, premika se, mogoče pa do takrat že zanosita nikoli ne veš, ostani optimistična 🙂 škoda ker te nebo na pijačko se nam pa lahko pridružiš drugič. ja večina punc hodi v UKC LJ, tudi jaz sem slišala da so v MB zelo prijazni, no jaz pa sem pri Rešu, kjer ni čakalnih vrst na vrsti si v roku enega meseca, ima pa ordinacijo v Dravljah, operira pa v Postojni.
Naj čimpreje pride ta tvoj datum, do takrat pa pridno migat v postelji naprej 😀
Ursaula lepo da zdaj ti nas veselo podpiraš…kako si ti drugače? Že kaj nosečniških nevšečnosti?
Metka, Ursaula pol za petek velja ob 20h pred Zaro? Če sem katero izpustila ne mi zamerit, vabljene vse!!
Ursaula, hahahaha dobra ideja prvošolske rutice pa nikname gor… 😀 😀
Dobile se bomo pred Zaro pa se bomo menda že prepoznale, jaz imam blond lase. Ja jaz imena nimam razkritega ker je sestra od mojega precej na tem forumu in nebi rada da karkoli izve, saj njegovi doma nič nevejo da se kej matrava, imam pa tak ime ki jih ni ravno veliko..vsaj zdi se mi 🙂
Sandra tudi jaz še nisem slišala za termometer ki meri samo bazalno temperaturo, tudi jaz se tega ne poslužijem, včasih sem delal teste za ovulacijo, sedaj sem pa tudi to opustila, se mi zdi da si potem še bolj obremenjen z vsem ko točno veš kdaj moraš sexat.
Se vidimo v petek 😀
Karmen mi je poslala sms, da me pokliče jutri…. tako, da bom jutri več vedela…. pa ti javim koliko bom potrebovala, če ne pa res kar obe vzemi s seboj…za sigurno 😉
Za petek, zame, velja….skoraj obvezno!! Odpovedala sem se telovadbi ob 20h, da se dobim z vama/i 😉 😀
Jaz z Utrogestanom nisem imela problemov, ni mi bilo slabo, nisem se počutila kot bi spila liter vina 😀 niti se mi ni vrtelo….praktično nisem imela nobenega stranskega učinka, ko sem jih jedla….več sem imela po Klomifenu…. :/ tisto je bila kriza…isti občutek, kot sedaj, ko me špikne v jajčniku…samo da je sedaj 3x huje….se moram kar ustaviti in počakati, da mine in da dojamem, da je vse v redu.. 🙂 ampak za pikico, ni panike…samo naj bo živa in zdrava…(lahko vam malo prišepnem, 🙂 če nisem že celo povedala – pravijo, da bo punčka 😉 hihi)
Podpiram vas pa ne 100% ampak 1000%…Iskreno si za vsako želim, da bi čim prej dosegla cilj in se veselo podala v nosečniške vode, ker sem bila, še nedolgo nazaj, v isti koži kot ve……ma, jaz verjamem, da vam bo uspelo.. 😉
Drugače sem v redu, hvala Bogu! Zjutraj čutim slabost (nadležno!!), ker je prazen želodec…bruham ne, oooh, še dobro, hvala Bogu!!!! 🙂 ampak, ko pojem je v redu….mogoče mi gre edino malo na živce, ko sedim in če zakašljam, me spodaj vse zategne, kot bi mi nekdo šaril z motorno žago! Veliko stvari mi smrdi…oziroma imam neke namišljene vonjave 😀 haha…ne vem, če sem že omenila, v šamponu za otroke sem zavohala vodikov peroksid!!!!! o.O (čudakinja sem, vem! 🙂 ….še sama sebi se ne morem načuditi… :)) v parfumu – klor…fant je žvečil čigumi (Orbit zelene, meni najljubše, ko jih zdaj žvečim – mi gre na bruhanje njihov okus) in sem ga obtožila, da je kadil… 😀 in take čudne vonjave…haha 😀 Moj nos je postal nadležen detektor vonjav!!! 😉
Punceeeeee, kako se bomo prepoznale v petek? 🙂
liona
ja, v trebušno gubo daješ injekcijo, Sploh ni hudo, boš vidla. 🙂 Itak ti na ginekologiji vse razložijo 😀
Full pišete kak so v MB prijazni…no, jaz pa imam tako izkušnjo z LJ. 🙂 Fant je vsakič znova čist presenečen, ko so vse sestre pa zdravniki tak prijazni. Tudi obakrat, ko sem imela laparoskopijo, sem bila operirana v LJ, pa res nikoli ni bilo nobenih problemov, nobeni sestri ni bilo nič težko. Res, kapo dol pred njimi. Jaz imam same dobre izkušnje z njimi 🙂
Aja, kak se bomo prepoznale v petek. No, mojega imena ni težko uganit 😛 če bo snežilo (kot poročajo), pa bom imela s seboj dežnik….bel dežnik s črnimi pikami 🙂 pa rdeč plašč 🙂 pa mala sem 😀 pa…I’m not fat, I’m just bigboned 😀
No, jaz sem pa velika pa isto “not fat – big boned”(sam enih 40kg preveč…. 😉 that make two of us, Metka
Pa, mam temne lase pa pripeljala se bom…uuuf, na zasebca vama napišem s kakšnim avtom 😉 bom probala čist pred Zaro priti, da se vsaj prepoznamo…oziroma, a veste kaaaaaaj…. 😀 Mata FB??? Na zasebno sporočilo napišita ime…jaz pa bom vama, in se bomo tako prepoznale 😉
Če pa nimata FBa pa slika na mail… 😉 pa je done deal!!
Pozdravljene punce,končno sem oživela od mrtvih.Več kot 14dni vročine čez 38.plus tega sem fasala še pljučnico,tko da,do danes nisem spremljala nič,kar se vam je dogajalo. Upam,da ste vse uredu,in da ste zdrave.
Uršaula,upam da je s teboj vse uredu,in seveda s tvojo pikico,ki jo nosiš v sebi.
Zdej se pa moram počasi sestavit,ker imam čez dobre pol ure pregled pri ginekologu. Hvala bogu,da imam ZD pet minut oddaljen od hiše,ker sem čisto brez moči.
PAZITE NASE,PA PA
Ja revica bogicaaaa…..tale bolezen te je pa čisto dotolkla, več skoraj že ne bi mogla zboleti… :/ no pa važno, da gre na bolje…pa za ZD 5 minut od doma sem tudi sama hvaležna, ker ga imam isto 🙂
Midve s pikico sva ok. 🙂 HVALA BOGU!!! Čez dva tedna imam nuhalno pa bom videla kako in kaj se dogaja 🙂 vse bo ok, že vem… hehe
Čuvaj se in pozdravi čim prej… 🙂
Motorči, veš da sem dans razmišljala o tebi…kaj se dogaja, da se nič ne javiš. No, zdaj vem. :S Čim prej se pozdravi 😀 Sem upala, da se bomo videle v petek, ampak valda…zdravje je na prvem mestu.
Mi je pa prav smešno to, glede zdravstvenih domov. Ko sva z mojim dragim iskala stanovanje, je za mene bil eden izmed pogojev ta, da imava bolnico/zdravstveni dom čiiiim bližje domu. 🙂 Pa ga imava zdaj tud 5 min peš 😀
Tak, dans pa še zadnja špika, jutri zjutraj pa UZ. 😀 😀 😀
Ne vem kako je bilo pri ostalih, ampak meni se zdi, da pa te hormone super prenašam. Čist nič drugače se ne počutim. Me zanima, če so imele ostale kakšne probleme…
No, za jutri pa upajmo, da bodo dobre novice 😀 je fant že rekel, da bo imel v ponedeljek dopust, da bo skrbel zame 😛
Ursaula, hvala ker tako skrbno skrivaš moje ime, kot sem že rekla res nebi rada da se pojavi na forumu.
No jaz sem prej Utrogestan jedla in sem imela grozne vrtoglavice tako da sem ga vedno mogla pojesti takrat ko sem vedla da potem nebom nikamor šla. Zdej po prometriumu ninam pa nič stranskih učinkov in tudi po Klomifenu ga nimam, sicer pa re je samo pol tabletke na dan, mogoče zaradi majhne doze.
A punčko bosta imela…ful lepo no tudi če bi bil fantek bi bilo vredu važno da je. Ponavadi je tako da če ti je zjutraj slabo je punčka če pa ti ni nič je pa fantek. Mogoče pa to drži sem enkrat na netu prebrala.
Metka res je tudi kar se operacij tiče so v LJ ful prijazni tudi iz mojih izkušenj, brala pa sem da so tudi v MV ful fajn, sam res škoda kr so take čakalne dobe.
Motorči ti sim pa res čist boga, ja upam da čimpreje pozdraviš.
No jaz kot sem že rekla imam blond lase, sem pa tudi majhna in bolj suhe postave.
Bom pa tudi jaz parkirala pred Zaro če bom dobila frej.
Punci a ob 20h bo vredu?
MARJETICA
Ja, seveda, da skrbno čuvam ime..ne morem te razkrinkati brez tvojega dovoljenja 😛 hehe….
Tole, če je zjutraj slabo je punčka, če n fantek…pa ne vem…se mi zdi bolj tračasta ugotovitev…oziroma babje vraže..:P kakor si rekla, važno, da ga imamo pa da je živo in zdravo 🙂 drugo ni pomembno!! Kakor bo Bog dal 🙂
Drugače pa ja tudi jaz za Lj nimam nobenih pripomb..ko sem imela laparo je bil en sestrček oziroma moja babi mu pravi sestrič 😀 zeloooooo prijazeeeen, legenda, kar zafrkaval se je z nami..pa tako simpatičen…druge sestre so pa z namid elale kot po tekočćem traku..jaz se nisem ubadala z njimi…mi je vseeno, če sem lahko sama odšla do wcja ok, če ne je šla pa z mano..pa se niti nisem posvetila toliko njenemu odnosu, če sem bila pa vsa razštelana….aaaah, brigalo me je še za njen odnos… 🙂 ni pa za prehvalit…skrbne so bile, to ne morem reči, da ne..ampak saj to jim je delo..ampak one so pač plačane za to, da poskrbijo za bolnike…za prijaznost pa niso plačane..to je odvisno od posameznika 😀 …..Imam pa občutek, da nekje dobivajo, pri plačah, celo dodatke za nesramnost!…. pa kdo bi vedel 😉 vsi smo le ljudje…. 😀
Si dobila moje zasebno sporočilo?? 🙂
Meni ob 20h odgovarja… 🙂
Ja sem dobila tvoje zasebno sporočila. Sem ti že odgovorila. Ok če Metki tudi odgovorja potem se dobimo ob 20h pred Zaro, spoznale se pa zdej približn bomo, ker mamo slikce,sicer bo takrat že tema, ampak sej bo 😀
Ja tud takrat ko sem bila jaz v Lj po operaciji je bil en medicinski brat…res ful prijazen, kakšne sestre so pa res bolj tko tko, kokr se jim da.
ja tist za fantka pa punčko je bolj tko ampak ok..vraže pač…karkoli bo bo super 😀
Ojla,
no še ena, ki se pridružuje debati. V slabem tednu dni imava prvi pregled pri Rešu, jaz imam opravljene vse preiskave, moj je nazadnje imel slab spermiogram.
Pri meni razen dolgih ciklusov, poznih ovulacij in kratkih lutealnih faz…nič posebnega, haha (malo sarkazma ne škodi).
Ne trudiva se dolgo, sem ga kar hitro poslala na spermiogram (po cca 3 mesecih, pa še to zato, ker jaz nisem bila BP…Imela sem laparo zaradi ciste – v okviru laparo pa še histero in HSG, so kar vse naredili). Pregrade ni bilo, čeprav je Tomaževič na UZju “nekaj videl”, kar se je pa kasneje izkazalo za nič, med operacijo. Jajcevodi prehodni.
Zdaj ima moj spet spermiogram jaz pa UZ. (prvi spermiogram je bil slab – nekoliko pod normalnimi vrednostmi, še zdaleč pa ne katastrofalen).
Sklepam da sledi Klomifen…ali kaj v tem stilu, mogoče IUI…Pustimo se presenetiti.
Skratka, še zdaleč se ne trudiva tako dolgo kot nekatere tu, pol leta recimo, sem pa sama toliko tečna in trmasta, da ne vem zakaj bi izgubljala čas, če pa je jasno, da imava po naravni poti mini šanse, glede na vse dejavnike.
Navijam za vse vas/nas da vam/nam čimprej rata.
Helooo punce.
No da še vas nekaj vprašam..a katera ve..vem da je o tem velikooooooooooo na forumu, pa vseeno me skrbi.
Itaq da mam krče kao premnenstrualne že od 2 dneva transferja, danes če štejem z dnevom transferja vred je 4 dan po ETZ in sem danes zjutraj zagledala kr velikooo izcedka-rumenega.
Je imela katera takšno izkušnjo? Namreč se mi zdi še prehitro za M a ne..jao UPAM SRČNO, da gre za vgnezditveno..ampak tile občutek da bo prišla M :((( Žalostna sem.
Nimam stimuliranega postopka, torej izcdedek ni od ultrogestana.
Sarčii, žal jaz nimam nobene pametne razlage. Bi bilo res malo hitro za M. Tudi jaz upam, da gre za vgnezditveno. Držim pesti.
Jaz sem pa ravnokar prišla iz UZ-ja. Moji filikli so bolj lene sorte (so se čist po lastnici vrgli), zato tudi rastejo bolj počasi. Sem dobila zdaj še Cetrotide in Puregon za dva dni, v soboto zjutraj pa ponovno na UZ.
Sarči tudi jaz ti pri tem težko pomagam, sem pa brala, da imaj dosti punc občutek po et, kot da bo lihkar M prišla, pa so potem noseče, tako da držim pesti da bo pri tebi enako 🙂
Kamelica pravilno si se odločila, boljše da gresta čimpreje ker pol itak vse skupaj traja in čas se hitro obrača naprej, sploh pa če vesta da bo šlo po naravni poti bolj težko. Klomifen pa odvisno če ima tvoj zelo slabe plavalce potem mislim, da klomifen ne pride v poštev, saj ne bojo priplavali do folikla…to je moje mnenje boš pa videla kaj bo pri Rešu. Lahko pa da bosta šla na IUI. No kakorkoli upam da vama čimpreje rata:-)