Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Zanositev

Zanositev

Pozdravljeni.

Imam eno vprašanje, ali obstaja možnost da po končanem jemanju tbl. Dabroston (2×1), namesto menstruacije ugotoviš da si noseč, ali so ti dve črtici na testu lahko posledica jemanja tbl.?

Najlepša hvala za kakeršni koli odgovor 😉 😉

Ne….noseča si :)……..srečno

Kk veš?

Ja, če si zagledala plusek na testu za ugotavljanje nosečnosti, ni to posledica od tablet Dabroston (predvidevam, da so enake Estimi – progesteron) ampak zato, ker si noseča, ali pa sem te jaz narobe razumela.

Pušenjak pravi da te tablete ne vplivajo na test tko da če je plus si noseča.

Res je…test je bil pozitiven 😉 ;), 😉 😉 😉 ampak vseeno mi je malce čudno, ker nisem dobila menstruacije čeprav sem jemala tabletke tako kot treba, in sem razumljivo sedaj v dvomu, in upam da ne bom imela kakšnih problemov. Ker še nisem nikjer zasledila da bi imela katera podobne izkušnje kot jaz.

Heej

Jaz sem imela cist enako izkusnjo,brez menstruacije od septembra,januarja in februarja sem jedla dabroston, marca 10 tednov noseca…zdaj se trudimo za tretjega…
Lp

IŠČE SE PAR ZA SODELOVANJE K RAZISKAVI O ODPRAVLJANJU OVIR NEPLODNOSTI 🙂

V bioresonančnem centru Beladonna v Celju bomo izvajali preizkus ZDRAVLJENJA NEPLODNOSTI pri naključnem paru ki se trudita zanosit že več kot 1 leto. S pomočjo aparature SENSITIV IMAGO 530 bomo opravili zdravljenje obeh udeležencev hkrati. Zdravljenje je neinvazivno, neboleče in hitro.

Gre se za prvi preizkus na podlagi strokovnih študij in naš cilj je z zdravljenjem omogočiti čim hitrejšo zanositev, še pred morebitnimi operacijami, zdravili, itd…

SREČNI PAR brezplačnega poskusa BOMO IZŽREBALI 20.11.15 🙂

Za več informacij o pogojih pišite na: [email protected]

Lep dan! 🙂 🙂

New Report

Close