Zanositev
Pozdravljene 🙂
Odločila sem se odpreti temo, kajti rada bi si izmenjala kakšne izkušnje z vami 🙂
S partnerjem že kar nekaj časa delava na bebici, vendar ni nič…:( fant je bil na spermiogramu, sedaj pa čakava na moj prvi pregled in potem imava skupaj posvet za naprej. Sicer še vedno upam, da se bo vse zgodilo po naravni poti in nepričakovano, vendar še vedno se udeležujem pregleda. Še vedno vsak mesec čakam in čakam…
In sedaj prosim, za kakšno mnenje po opisanem…
Menstruacijo imam redno, vsaki mesec isti datum tudi v času, ko delava na bebici..ginekologinja ni opazila večjih sprememb na pregledu tako da pravi, da na zunaj je vse OK. No letos se mi je pa začelo zapletati, vsak mesec dobim en teden kasneje menstruacijo, sedaj v aprilu sem čakala da bo prišla na isti datum kot prejšnji ker bi se potem morala naročiti na redni pregled, vendar je bila prvi dan res tako sem obrisala malo krvi, sem bila že vesela, da bo pa saj točna, no in potem spet ni bilo sluha od nje, čez dva dni rjav izcedek, potem spet 4 dni nič, no in potem sem rekla pa nič, in sva imela spolni odnos in nič bolečin in nič, zjutraj sem se zbudila z malo krvavimi hlačkami, pč še od večera kar je bilo vidno. No in od tistega dne samo rjav malo večji izcedek, in potem spet nič. Vse skupaj že 8 dan, naredila sem test in bil negativen, popoldne pa se mi je ulilo in iz mene padu en kos strjene krvi, kar sredi kopalnice še dobro, ker prej nisem imela zaščite, potem pa spet rjav izcedek in sedaj 2 dni malo rjavo malo rdeče vse skupaj nič. Brez bolečin, brez bolečih prsi kar redko imam tudi v primeru menstruacije, samo res pa je da me v križu in spodnjem delu hrbta boli že kak teden ali več. Ponavadi imam močne redne menstruacije. Nikoli nisem imela vpliva stresa ali podobno, res bila sem prehlajena ampak to sem bila že tudi bolj kot sedaj pa nisem imela nobenih posledic. Ima mogoče katera podobno situacijo, Bi lahko bilo kaj pa je šlo kar naprej ali kako…:( hvala za vsa mnenja in svoje izkušnje.
Na koncu bomo vse srečke hualaaa 🙂 <3