Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje zanimivo razmišljanje” you were not my first choice..”

zanimivo razmišljanje” you were not my first choice..”

Mi je dalo mislit..nekje brala, ko je mož po prepiru z ženo ji rekel glede tega, da se je poročil z njo: “You were not my first choice anyway!!”
In se mi zdi, da še kako je to res!Vsaj zase lahko rečem, da pred možem je bil nekdo (no, nekaj njih..) s katerim sem mislila, da se bom poročila, torej v bistvu moja prva izbira:) Tako da zdajšnji mož res ni prva izbira:) Pa me zanima, če tudi pri vas, ali je vaš sedanji zakonec zares bil “prva izbira?” Se že dolgo nisem ob nečem tako zamislila..

Ni toliko pomembno, če je ‘first choice’, glavno je, da je ‘best choice’:)

Jaz to bolj razumem, kot da ge je ‘prva izbira’ zavrnila.

Ja, meni se tudi zdi, da ni pomembno, da je imel prej še kakšno žensko, ampak da je imel hkrati dve v ognju, pa ga je tista “taprava”, ki bi ji namenil prvo pozornost, zavrnila, zato je (ker ni bilo boljše izbire) izbral njo.

Jaz bi se ob taki moževi izjavi tudi zamislila.🙂))

Ja, saj v angleščini to res tako pomeni. Z mojo zafrkantsko pripombo sem angleščino kar malo zlorabila.

Žal, moj ni bil ne “first” ne “best”, zdaj pa je kriza …

Tako je po moje tudi mišljeno, da pač vzameš kar ti je ostalo.

Moj je my second choice in tud drugi mož. Od prve izbire in moža sem se ločila. ;.)

first and best choice 🙂

no, verjetno smo v mladosti vse imele kakšnega princa na belem konju, za katerega smo mislile, da je oh in sploh in se bomo z njim poročile…torej first choice.. Pol pa prideš daleč od tega..ne vem, ne poznam nobene, ki bi se ji ta princ zgodil..eno mogoče, ampak ta že dolgo ni več princ 🙂

Vsekakor je v angleščini to mišljeno tako, da je imel dve na izbiro, una boljša ga ni hotla in je v bistvu vzel, kar je ostalo.

jaz sem mela vsakič idelanega. z leti malo dozoriš, pa veš kaj hočeš od življenja. tako da tisti, ki je bil prvi in ta, ki je sedaj zadnji sta kot noč in dan. bonus pri tem zadnjem je še, da dobr zgleda (poleg vseh ostalih stvari, ki sem si jih želela….).

Žalostnma pa bi bila, če bi izvedela, da sem samo nek nadomestek, ker ne more dobiti druge. vendar, je po tem nesrečen predvsem on…

New Report

Close