Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Oftalmologija zanima me vaše mnenje

zanima me vaše mnenje

Lani poleti sem se odločila za lasersko odstranitev dioptrije z metodo epi lasik.Ne bom omenjala kje, vendar med samim posegom na prvem očesu je “crknil” 14 dni star laserr in moje sanje so se v hipu razblinile.Po takratnih zdravniških ocenah naj bi laser opravil 30 % ablacije. V šoku in polna razočaranj sem se vrnila domov.Dogovorili smo se za nov poseg čez 3 mesece.Po cca.14 dneh po posegu mi je tašča omenila, da imam operirano oko bolj zaprto kot drugo oko,česar sama nisem opazila.Čez 3 mesece sem imela ponovni poseg na obeh očeh, tokrat uspešen.Že takrat sem omenila to veko na levem očesu, ki zgleda kot malo povešena.Sama sem si to razlagala le s tem, da so mi pri procesu , ko ti fisirajo oko, da je odprto pred posegom preveč nategnil vse skupaj, ne vem?!Naj poudarim, da je sedaj minilo 4 mesece od operacije, da vidim super, da mi ni še nihče omenil tega in, da to res ni opazno, ampak moti mene in me skrbi, da bi se karkoli lahko zgodilo v prihodnosti.Včasih namreč zvečer, ko sta očesi že bolj utrujen čutim, kot neko breme na tem očesu oziroma kot bi ga težje imela odprtega.Mogoče pretiravam me pa zanima vaše mnenje.Čez 1 leto imam ponoven pregled.Zdravniško mnenje ob omembi tega problema je bilo, da takega primera še niso imeli.Logično mi je, da ne bodo priznali če so kaj “zakuhali”, meni pa dvomi obstajajo.

Lepo vas prosim za vaše mnenje.

Po pravici povedano brez pregleda, da bi videla kako to izgleda težko rečem. Kakor pa opisujete menim, da ne gre za nič nevarnega, lahko da se je stvar pojavila tudi čisto slučajno, pomemben podatek je ali je res hujše zvečer in pa kakšna je vaša starost. Kot rečeno brez pregleda težko ocenim.

mag. Kristina Mikek, dr.med. spec. oftalmologije Morela okulisti d.o.o. Center za očesno refraktivno kirurgijo Tehnološki park 21, stavba D, 3.nadstropje Ljubljana Tel: 01 5102340 www.morelaokulisti.si

New Report

Close