Zamrznjenčki MB julij 2015
Sem spregledala še nekaj vprašanj, oprosti.
Prvi dan menstruacije sem poklicala in so me deveti dan naročili na UZ. Dali so mi ovulacijske teste in naročili, naj pokličem, ko bo ta v istem dnevu pozitiven tako zjutraj kot zvečer. Ko se je to zgodilo, sem poklicala in dr. Kovačeva mi je izračunala datum transfera. Je precej manj pregledov kot pri ivf. Vso srečo ti želim!
Tudi jaz sem imela neuspešen IVF in so mi rekli da po treh menstruacijah lahko pridem po pingota. To bi bilo v avgustu. Vendar so mi takrat rekli, da se še ne ve če bodo avgusta delali transferje. Če jih ne bodo pa bomo prestavili na september. Sedaj sem se sam nekako odločila da bom vseeno počakala do septembra. Tudi jaz sem v MB.
Ali ste se pripravljale tudi z kakšnimi vitamini ali dodatki??
Vsem vam želim vse dobro.
Pozdravljene, jaz sem imela transfer 18 dni po menstruaciji. Nisem pa jemala nobenih zdravil. Že dva meseca prej sem začela piti Tifol, jemala sem Medexove vitamine, pila sok rdeče pese … Ne vem, če slednje pomaga, ampak škoditi ne more:)) Skratka, danes je teden dni od transfera in nimam nikakršnih znakov – ne za menstruacijo ne za +.
Lep dan vsem.
Posvet,žal, mi ni uspelo. Iz roza izcedka je nastala šibka krvavitev, potem pa točno na datum menstruacija. Ni kaj, bo
treba jeseni ponovno v bolj. Sem nekako čutila, da ne bo uspelo, saj sem se počutila čisto drugače kot prvič. Doma imamo namreč dvoletnega sončka, ki je iz ivf postopka s svežimi zarodki.
Kako si ti? Avgust se bliža. SI že kaj napeta?
Lepo se imej.