pozdravljeni,
ne vem kako naj zacnem, moje vprasanje je povezano z ljubeznijo, zaljubljenostjo. Glede na to, da pri svojih ne vec tako rosnih poznih dvajsetih letih se nikoli nisem imela resne zveze, me zacenja skrbeti. Za seboj imam malo morje kratkotrajnih zvezic, a sem vedno koncala preden bi bilo kaj resnejsega. Ko tako premisljujem za nazaj sem vedno pustila svoje t.i. fante v tistem trenutku, ko me je najmocnejsa zaljubljenost popustila in nisem imela tistega vrtoglavega obcutka, ki ga zaljubljenost daje. Skrbi me da se v resnici sploh nisem sposobna v nekoga globoko zaljubiti in ga sprejeti taksnega kot je, ampak mi je vsec tisti obcutek ko sem “v rozcah”. Kajti ko sem v rozcah, imam obcutek kot bi bila zadeta in so pac fantje ki mi to vzbudijo le sredstvo da lahko mesec ali dva prezivim v
prijetnem srecnem stanju.
Kaj vi mislite o tem ?
LP

Živjo!

Vprašanjem o ljubezni in zaljubljenosti sta namenjena foruma “pomoč ženskam in materam v stiski” ter “življenje v dvoje”. Forum Skupnosti srečanje je namenjen izključno področju odvisnosti.
Edino v primeru, ko se med partnerjema pojavi problem odvisnosti oziroma zlorabe drog, se na tem forumu dotaknemo tudi vprašanj partnerstva in zakonskega odnosa.

Lep pozdrav!

Na katerem url naslovu pa je forum “življenje v dvoje” ?

Forum življenje v dvoje lahko najdete na strani http://forum.karitas.si/
Lep pozdrav!

New Report

Close