Najdi forum

Pozdravljeni!

Moj problem je bolj kočljiv kot ne. Bom na kratko opisal situacijo: V rani mladosti sem bil do ušes zaljubljen v eno punco, ki pa se na žalost nič ni izcimilo. Od tega je minilo že približno 10 let, sedaj pa sem jo parkrat srečal in ne morem verjeti, da mi je spet postala zelo všeč. Žal pa ima že fanta. Veliko razmišljam o njej in si belim glavo, po drugi strani je pa to zelo grdo do moje sedanje punce ki jo imam tudi zelo rad in sva že dolgo skupaj. Najbolj pametno bi bilo pozabiti vse skupaj, vendar kaj hočem, če pa to pride samo od sebe 🙂

Vem, da bo težko reči na to karkoli, ker še sam ne vem kaj naj naredim.

Lep dan vsem!

Racman,

občutke ne moreš prevarati. Vendar zato nisi naredil še nič narobe,če si samo nekaj čutil. Važno je, koliko vere si vložil in misliš še vložiti v svoje sedanje razmerje.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ali je bil morda že kdo od vas v taki situaciji? Non stop mi hodi po glavi, živi čisto blizu tako da jo vidim velikokrat. Oh ja sej bo :))

New Report

Close