Najdi forum

S fantom se videvam tri mesece, oba sva si vsec kar je z obeh strani zelo ocitno. Kljub temu, da sva imela ze oba zgodovino, neuspesne veze ipd, kot vsi , sem zadevo vzela bolj na easy in se bremzala., Pred mesecem dni mi je rekel , da je tik pred tem, da se cisto zaljubi vame.
Ne klicarim, ne tezim, da bi bila ogromno skupaj, skratka ga ne dusim in niti ne on mene. Toda vceraj sem se zavedla, da sem se zaljubila in nisem vedela ali naj mu povem ali ne, ker sem opazila, da mu niti slucajno ni vseeno zame sem mu poslala sms, da se bojim, da se bom zaljubila vanj in , da me je tega resnicno strah. Njegov odgovor je bil. Ne se zaljubiti, to je brez veze! Ne vem ali se je salil ali je bilo to resnicno misljeno tako. Odregarala sem prizadeto in mu napisala, da naj mi ne hodi vec blizu, ker, da ocitno mu je vseeno.

Ne vem kaj naj si mislim , pustila ga bom pri miru toda res sem se zaljubila in niti najmanj mi ni vseeno zanj.

Kaj …??

Lp

Pa zakaj, za bozjo voljo, to delate prek SMS-ov. Pa se rekel ti je da se je zaljubil vate. Dajta se pogovorit

lp,
Pero

Tina, mislim da nisi prav naredila, ko si napisala da se bojiš da se boš zaljubila. Povej mu, da ga imaš rada in da si želiš biti z njim, potem pa bosta videla ali sta za skupaj ali ne. Tako te je samo ranil in nenehno boš mislila nanj dokler se ne bo nekaj zgodilo… V treh mesecih se res da že kar noro zaljubiti, kajti jaz sem bila v podobnem položaju. Ampak jaz sem se noro zaljubila že po enem mesecu, in vem, da če takrat nebi začela hodit bi me pobralo in še danes bi se žrla in nenehno mislila nanj. Tako da premisli in mu poskušaj povedati kaj čutiš.

LP

Vprašanje, če mu je res vseeno.

Lahko, da ga je preprosto strah in zato trga vez, še preden postane premočna, da bi lahko ob morebitnem krahu bil zelo prizadet.

Po eni strani se mi zdi situacija rešljiva, samo bo zahtevala veliiiko potrpežljivosti – in predvsem odkrite in odprte komunikacije – z obeh strani.

Če pa tega nista zmožna, potem pa move on.
Če sta oba zaradi preteklih izkušenj sesuta do te mere, da nista pripravljena znova zaupati, potem bosta težko zvozila. Brez zaupanja – tudi emocionalnega – preprosto ne gre.

Move on in izberi raje nekoga, ki je emocionalno za kakšno stopnjo bolj stabilen, ter te bo pripravljen brez strahu spustiti dovolj blizu, da bo lahko izginil tudi tvoj strah.

Srečno 🙂

SMS-i so zoprna reč, ker so lahko hitro narobe interpretirani. Če bi ti to rekel v živo, s šaljivim tonom in nasmehom na obrazu, bi najbrž čisto drugače razumela, aneda. Če si res zaljubljena, mu daj še eno priložnost. In 3 mesece previdnega približevanja je okey ampak zdaj je pa že čas, da zadeve razčistita. Samo vprašajta se ali se vidita skupaj – zdaj, pa čez pet, pa čez N-let…

hm…zaka bi te pa blo sploh strah se zaljubit in zakaj to nekomu tako o tem pisat…ok, vem, da boš rekla, da si mela slabe izkušnje s prejšnjimi, ampak še vseeno mislim, da ne morš kr napisat sms….to je tak mal otročje, se ti ne zdi??…kot da si mu želela povedat, zdaaj pa, če boš vredu še naprej, se bom zalubla do konca…no, ne razumem…zaljubljat se ne sme na rezervo…..sicer je pa to samo moje mnenje……….čauči

Veš ljudje imamo različne obrambne mehanizme…in morda je tak njegov…torej da ti je rekel kar ti je…če bi mu ti rekla da si se zaljubila bi pravgotovo drugače reagiral…zato to poskusi čim prej popravt…

vso srečo…

LP Esy

OK VSE SEM MU POVEDALA IN SE MI ZDI, DA JE POPOLNOMA ZMEDEN IN DA SE DELA, DA NI SLISAL:))
NO JA, PREKINILA NISVA, BOMO VIDELI KAJ BO. MORDA SE BO TAKO USTRASIL,DA ME NE BO VEC POKLICAL:))

LEP DAN IN HVALA VSEM.

TINA

Posrala si ga že s prvim SMS-om, še bolj pa z drugim.
Ti si zmedena. Zaljubila si se vanj, strah te je ljubezni, pišeš, da naj ti ne hodi blizu ?????

Če te kdo razume kaj bi rada je genij.

MEGABOY, ENI PA RAZUMEJO, LEP DAN TUDI TEBI. OCITNO SO POTEM TAKEM NA SVETU TUDI GENIJI:)) A NE.

SICER PA NOBEN NI BREZ NAPAK, VES.

TINA

New Report

Close