Najdi forum

Pozdravljeni vsi!

Prebiram vse probleme in težave, ki jih opisujete tukaj in odločila sem se, da tudi sama zaupam svojo težavo in problem, ki mi ne pusti spati.

Po dooooolgem času in po številnih razočaranjih, ki sem jih doživela v preteklih štirih letih sem prejšnji teden spoznala simpatičnega in prijetnega fanta. Res mi je bil všeč in nekako toplo mi je bilo že ob prvem srečanju. Po kakšnem dnevu je naredil prvi korak in priznala sva, da sva si všeč in stvari so se začele razvijati. V osmih dneh sva se videla 6 krat, od tega sem štirikrat prespala pri njemu. Luštno sva se imela in res se mi je zdelo, da se nekaj dogaja, da se premikava naprej. Kolikor sem ga uspela spoznati v teh nekaj dneh, se mi ni zdel pokvarjen fant ali kaj podobnega. In potem….v ponedeljek sem prespala pri njemu in vse je bilo super in fajn, včeraj pa……nobenega glasu o njega, niti sporočila, niti nič.
In mi ni jasno kaj, kako in zakaj?! Z lepega miru.
in me matra kaj je narobe, sem morda jaz naredila kaj narobe….
Danes nisem več zdržala in sem jaz poslala pozdravčke, odgovor sem dobila nazaj takoj, sicer le “pozdravček tudi tebi”, ampak odgovoril je…

Ne vem kaj naj si mislim, kako naj se obnašam in kaj naj naredim. Fant mi je res zelo všeč in si želim, da se med nama razvije kaj več…pa sem zašla v slepo ulico in ne znam naprej.

Kaj mislite vi…vsako mnenje in vsak nasvet je dobrodošel.

Lep dan in vnaprej hvala za vaša mnenja

usral se je:)))
Tipicno mosko…tudi jaz imam podobne izkusnje:)) Ne bit prevec vsiljiva, zdaj se je skril v svojo luknjo in premleva. Najbrz se zaveda, da se zaljublja in mora imeti mal casa zase:)

Preberi (to je mal mocan izraz, bolj preleti, ker ni vse zlato) knjigo Johna Greya- Moski so z Marsa, zenske z Venere. Tam lepo opisuje mosko skrivanje v luknje..

Lahko pa da ima samo probleme v sluzbi/soli/faksu…mogoce ni nic narobe!? Lazen alarm?

Drzim pesti!!

Ojla!

Ženska na začetku zveze ne sme biti preveč zagreta! Zato se skuliraj in čakaj. Če je zainteresiran za nadaljevanje, se bo že oglasil, če ni, bo pa tiho. Moški ob zelo hitrem zbližanju z žensko pade potem v fazo negotovosti, ko ni več tako prepričan, ali si želi tesnejše zveze ali ne. In rabi čas za premislek. In nič ne veš, kako se bo odločil. Ampak če v tem času siliš za njim, ga celo vabiš na nov zmenek, je to najslabše kar lahko storiš.
Skratka skuliraj se in počakaj, včasih traja kar nekaj časa. Ta čas hodi ven s prijateljicami, zaposli se, delaj kaj, kar ti je všeč, samo da ne boš postala nestrpna ali celo jezna. To bi bila smrt za novo zvezo.

Veliko potrpljenja! LP

Prejšnji teden si ga spoznala = 7 dni
šestkrat sta se videla = 6 dni
štirikrat si prespala pri njem = 4 dni KAJ PRIČAKUJEŠ? DA TE BO PROSIL ZA ROKO? Kar se ti je zgodilo, je klasika naivnih deklic. Pozabi nanj, pa ne piši mu neumnih sporočilc, ker ga ne zanimaš več.

Koliko si pa stara?

Punca, da bi se med vama kaj več razvilo, se je že preveč zgodilo, SORRY.
Ko boš naslednjič spoznala nekoga, ki ti bo všeč, si načrtno vzemi več časa za spoznavanje, pa ne v postelji.

Prav lep pozdrav in več pameti naslednjič.

Se strinjam z Makico…in če bi bila jaz moški bi tako žensko samo izkoristila…halooo…pa kje imaš ponos???….komaj ga spoznaš in že spiš pri njemu, kot kakšna….mah škoda besed…srečno…

Nič ni zamujeno, samo skulirano počakaj, da pride k tebi! Točno vem, kaj čuti. Boji se, da če bo šlo tako naprej, se boš preselila k njemu in mu življenje postavila na glavo. Čas bo vse uredil, samo NE sili in ne pritiskaj.

b.

Tudi jaz se popolnoma strinjam z Makico. A imaš ti sploh kaj spoštovanja do same sebe ? Mislim da ne. Če takoj ko ga spoznaš zlezeš k njemu med rjuhe…….. ?
Odrasti malo in se ne obnašaj kot “lahka” deklica !
Mislim da si mu bila le avantura. Glede na to da si šla z njim takoj v posteljo najbrž o tebi nima preveč dobrega mnenja. Mogoče bi te imel za popestritev večera, za kaj resnejšega pa prav gotovo ne.

Pamet v glavo !

Preveč prehitro in naenkrat. Za moj okus je to prevelik bum! Namreč najprej si samski, potem pa v enem tednu ena kar štirikrat prespi pri tebi… Dajta vendar v nižjo prestavo. In če je kaj na stvari, naj se počasi razvije – če se pa ne bo, pa čim hitreje pozabi…

mogoče se vam bom zdela vsem nekoliko starokopitna:ampak ce ti je nekdo zares vsec, potem si vzames vec casa kot le 7 dni, da gres z njim v posteljo, kaj sele, da prespis pri njem…sama sem imela ze veliko divjih izkusenj in vem, da kadarkoli sem sla v posteljo z nekom ze po nekaj dneh poznanstva, se to nikoli ni razpletlo v ljubezensko vezo…
moj odgovor je: tokrat si zasrala, mlada dama, pa naj te za drugic izuci:) bos morala locevati med ljudmi, ki te zanimajo za v posteljo in tistimi, ki bi ti lahko pomenili vec…

….hm… ok, no..začne se lahk tut s seksom, kje pa so pravila??…če tak čutiš, pač čutiš….ja, sem pa mnenja, da gre pr tipih marsikaj bolj počas ko pr ženskah…če se začenjajo zalublat in razmišlat kaj preveč na prihodnost..res je, da se ne poznata ne vem kak dolg, ampak , včasih je dost že en pogled, da te nekdo očara in postaneš čez nekaj časa celo njegiova žena- en primir poznam…..vem da ti bo glupo, ko morš čakat…pa čakat…ampak na ta način boš najbolj ugotovila, kje si..mogoč, da se ne oglasi celo kak mesec…..
al pa se mogoč že je?:))

New Report

Close