zakaj poročeni moški varajo

Sem samska in pred meseci sem se zapletla s poročenim moškim. Ja, sram me je, ker tega nikoli nisem nameravala, ampak (neumen izgovor, pa vendar) mi je toliko časa težil, da sem privolila.
Zdaj ko želi tako on (vsak tako vztrajno zatrjuje) kot jaz stvar prekiniti, pa se je zapletlo: kliče me in (to je moja logika) ne želi prekiniti stikov. Čisto nič več ne razumem: zakaj me kliče, če hoče končati?! Če ga hočem preboleti (ja, zaljubila sem se), ga ne smem več ne videvati, ne slišati, ne nič. Pa mi pravi, da bijem tiho bitko. Ja, točno tako! Če je konec, je konec.
Povejte mi, zakaj me kliče. A sem res tako neumna, da ne dojamem, ali kaj? Sem pa seveda prizadeta, ker nikoli nisem mislila, da bom tako neumna in v bistvu sem ga imela rada. Če ne bi bil poročen, bi ga hotela zase. Krava…

Neumnica,

ponavadi vsi ki varajo varajo zato, ker jim nekaj v partnerstvu ne štima, to jih je večina, potem pa so še tisti, ki varajo zaradi želje in poterbe, ampak menim,d a teh ni veliko.

V redu, si se v to spustila, sedaj ti je žal, sedaj pa bi rada prekinili z njim, navsezadnje je on dal pobudo. NAjlažje se ga rešiš, da mu zagorziš, da boš ženi povedala, te zagotovo ne bo več klical, ti pa boš imela mir in novo priložnost živeti naprej, brez njegovih klicov in sms-jev.

Kar je bilo, je bilo, sedaj pa pojdi naprej, svoje posledice bo tako ali tako vsak sam zase nosil.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Težko ti rečem, zakaj to počnejo, mogoče zato, ker s tem priznajo neke vrste poraz. Ampak zakaj niti ni važno. Važno je, da ne podležeš. Sem bila enkrat v podobni situaciji, ampak sem se na koncu jaz odločila, da je bilo dovolj. Gospod je rabil več kot pol leta, da je sploh dojel! SMSi, rože pred vrati itd. Čez pol leta mi je poslal sms, da mi zdaj končno začenja verjeti, da mislim zares?! Vem, da je hudo. Ampak ignoriraj. Magari blokiraj številko. In drži se!

toliko časa ti je težil, da si privolila???

pa kaj še vse ne bom prebrala, na teh straneh….

drugače pa: igra se s teboj, izgubit nima kaj. in to bo počel tako dolgo, kolikor boš pustila.

Varajo ker se dolgočasijo..
dRUGAČE TI JE PA pRIMOŽ ŽE dobro napisal.Ne obremenjuj se preveč,zdaj vsaj veš kako izgleda zadeva:)Veliko sreče in enega samskega,fletnega ti želim

NIČ MU NE GROZI,ŽENI ANONIMNO SPOROČ KAJ SE GRE NJEN DRAGI
(SMS,KLIČ NA DOMAČ TELEFON,POŠLJI MU ROŽE-TELEGRAM)
ZAGOTOVO TE NE BO VEČ KLICAL.
ČE SE GA SEVEDA RES ŽELIŠ ZNEBITI.
TI POMAGAM

ALI,
ČE TE IMA PA RES RAD,PA NAJ SE LOČI IN POTEM SREČNO ŽIVITA DO KONCA SVOJIH DNI.

IN NISI TI KRAVA,ON JE …SAJ VEŠ.
NAJBRŽ MU NISI NE PRVA IN NE ZADNJA.
IMA IZKUŠNJE,VSTRAJATI DOKLER NE DOBI,POTEM ADIJO.OBČASNO ŠE PREVERI TVOJE ZLOMLJENO SRCE.IZPRIJENOST.

GLAVO GOR!!!

So ljudje (moški in ženske), ki mislijo, da lahko imajo vse, srečno družino in vsaj vznemirjenja tega sveta. In so ljudje, ki vedo, da življenje ni ne praznik ne sončen majski dan. Ter se moraš zavoljo enega odreči drugemu. Ker če si privoščiš vse, bo slejkoprej nekdo zato trpel. Varajo zato, ker lahko. Ker je toliko žensk, ki so pri tem pripravljene sodelovati. In ker je toliko žensk, ki si doma zatiskajo oči, si niso pripravljene priznati, kaj se dogaja. Ali pa jim preprosto ni več mar. Prepričana sem, da gre tukaj tudi za vznemirjenje, ki je podobno kockanju. Moški ali ženska poskusi in vidi, da se ni nič zgodilo, da ga/je niso zasačili. Poskusi znova. In znova. Ter prav kmalu to postane življenjski slog. Do slednjega zaključka sem prišla po pogovoru z nekaj moškimi, ki so mi zatrdili, da jih je prvič izjemno pekla vest, potem pa vedno manj, vedno manj, vedno manj … Zdaj jim je to nekaj povsem samoumevnega.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Verjetno zato, ker je za takšne frajerje najlepše imeti avanture oz. popestritev brez obveznosti (takšne ljudi običajno vznemirja igranje skrivalnic). Gre tudi za primitivno filanje ega. Ko skoki čez plot uničijo temeljni partnerski odnos pa ostajajo, ker nimajo “jajc”, da bi odšli, pa čeprav vedo, da ne ljubijo več. Običajno se za ta korak odločijo le, če jih žena postavi pred vrata ali če jim voda že grlo zaliva. Si predstavljaš kako dobro “igrajo”, da žene po leta ne vedo, da ima mož ljubico/e (tudi jaz sem bila med njimi)? Mlade (pa tudi malo starejše) naivnice pa padajo kot preveč zrele hruške. Kako znajo ti “fantje”/”moški” nalagati – njihova žena je dolgočasni zmaj, v odnosu pa ostajajo samo zaradi otrok itd. itd. itd. Ti moški znajo vzbuditi občutek, da so ljubice nekaj posebnega, ker so izbrane od – Njega, da se počutijo kot Njegove “odrešiteljice” (le kdo bi imel slab občutek zaradi – “dobrodelnosti”), ki ga ob občasnih srečanjih popeljejo iz Njegovega pekla. Pa ja de …

Tudi sama padla kot takšna hruškica v najstniških letih. Dobro da sem imela dovolj pameti,da sem hitro končala ljubezenski trikotnik.

Življenje pa teče dalje … krog se še kar vrti … Enake napake, podobne zgodbe … Včasih se bumerang vrne … Šele takrat vidimo jasnejšo sliko in lahko razumemo. Kaj naj rečem… Saj veš, da lahko končaš to razmerje, če dejansko tudi želiš, kajne?

hja, od kje ti ideja da varajo samo poročeni moški? Jaz sem se v zadnjem času zapletel v zelo “zanimive” razgovore z zelo poročenimi ženskami in nič je ni oviralo, da se ne bi zapletla še s kakšnim moškim!

Za sex sta vedno potrebna dva, in če “daš” moškemu, ker je bil pač tečen, pol si kura ti in z moškim ni nič narobe! Pač ima morda doma bolj hladno žensko in je iskal sprostitev pri tebi. On itak nima kaj izgubiti.

Nasvet: če bi ga res imela za sebe če bi bil samski, pa mu daj ultimat naj se loči če želi ostati s teboj, pa boš hitro videla, kako zelo ljubi svojo ženo ali pa tebe.

Ry

NEKJE ZAPISANE BESEDE,IZ IZKUŠENJ:
NI IN NI MI DAL MIRU.
POTEM SEM MU DALA.
IN ZDAJ IMAM MIR.

Ry,kako misliš,da z moškim ni nič narobe,če poleg žene tolko prosjači pri drugi za en sex?

JAZ PA SEM DRUGAČNEGA MNENJA IN TEMU SLEDI VPRAŠANJE,ZAKAJ ŽENSKE KATERE VEJO,DA JE MOŠKI VEZAN IN DA IMAJO OTROKA GREDO Z NJIM V SPOLNE ODNOSE,SKRATKA FLIRTAJO OZIROMA,SE DAJO DOL NE GLEDE NA POSLEDICE,KATERO VEDNO POTEGNEJO KRATKO ŽENE,KI DOMA ČAKAJO MOŽA Z VEČERJO NA MIZI IN NAJVEČ POSLEDIC NOSI PA OTROK.???????????????????????????

SRAMOTA,DA OBSTAJAJO TAKE ŽENSKE IN MOŠKI.
LEP POZDRAV Z ŽELJO,DA UPAM,DA NISI BILA Z MOJIM MOŽEM.
MALO RAZMISLI,ČE BI BILA TI V KOŽI,KATERO JE MOŽ PREVARAL.,,,,,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!

polna luna 13, tebe je zagotovo, glede na to kako bruhaš ogenj. Sem pa prepričana, da si kljub temu ostala z njim in da je vsega kriva una hudicevka, a ne?

Mislim, da jih je dosti v tej temi pretirano ostro nastopilo, kajti.. Jaz ne mislim, da si krava, neumnica ali karkoli podobnega, namreč takšni izrazi (po moji presoji sodeč) ne sodijo na forum tega tipa, kjer ljudje iščete-mo pomoč oz. vsaj kakšno spodbudno besedo, toplo misel. Poglej, verjamem da si razočarana vase in da si nikoli nisi mislila, da boš ti v tej vlogi. Nobena ženska se ni rodila z življenjsko željo, da želi biti ljubica in “zgolj sredstvo za zadovoljitev potreb moškega”. Ampak verjetno je življenje to, ki nam piše zgodbe in tebi je napisalo oz. namenilo ravno takšno. Vem, da ti je hudo in da se počutiš ponižano, neumno ali še kaj tretjega, vendar to bo minilo. Pomembno je, da iz tega naučiš čim več in da kaj takšnega več ne ponoviš. Namreč, iz veze z vezanim moškim že v naprej veš, da ni obetajoče prihodnosti in da ima v naprej napisan in jasen konec.
Moški, ki so pooročeni in varajo, pa so osebe, ki niso vredne besed. Lahko rečem le to, da so izgubljeni, nedorasli, nezreli in na prvem mestu nemoralni, kajti če bi poznali pomen te besede in se je zavedali, potemtakem se ne bi tako nizkotno obnašali.
Vendar poudarjam, niso vsi moški takšni in ni pošteno, da posplošujemo in s tem na vse mečemo “slabo luč”.
Tvoj te kliče zaradi tega, ker si želi – seksa. To veš tudi sama. Če se spoštuješ in se resnično zavedaš, da si storila napako, potem ga ignoriraj, zaključi to zgodbo in zri naprej. Napake za nazaj ne moreš popraviti, lahko pa preprečiš, da bi se v prihodnje ponovila, saj vodi v začarani krog.
Ni vredno tratiti čas za nekoga, kot je on, ki te bo vedno imel za sporedno, sekundarno … in ti ne bo posvečal dovolj pozornosti. Zri pozitivno naprej in življenje te bo presenetilo, sigurno boš spoznala koga, ki bo samski in te bo imel resnično rad, in s kom boš resnično srečna in ljubljena (v polnem smislu besede).

Pa srečno!

Sie

p.s. Ne vem zakaj nekateri, kot je “polna luna13” pišete z velikimi črkami – namreč le-to je precej moteče za branje in razumevanje.

Oglašam se vam z nadaljevanjem zgodbe: stike z njim sem popolnoma prekinila. Ker se mu nisem več oglašala, on pa me je klical zaman, čeprav sva se dogovorila, da nima smisla, je ponorel, me klical v službo itd… Mislim, da je to stvar ponosa, ker je bil zavrnjen.
Torej, ta zgodba je končana.
Skušam iti naprej, pravkar sem se vrnila z zmenka s SAMSKIM, ampak povem vam, da tako norega, da ne rečem psihopatičnega zmenka pa še ne! Še preden sva si podala roko in se pogledala v pozdrav, me je začel obtoževati, kje sem parkirala, zakaj tako daleč, ko pa je tu še vsaj 50 parkirnih mest prostih… To le za začetek. Ko sva se v kafiču usedla za mizo, me je takoj začel poniževati, zakaj sem pri teh letih še samska, brez otrok, brez moškega in kaj je z mano narobe. On je vendar v tujini zaključil doktorat (ekon.) in zaradi svoje analitičnih izkušenj, ki si jih je pridobil v službi (dela na faksu!) ve, kakšna sem. In ker sem tako negativno reagirala v svojo obrambo, je po 3 minutah že sklepal, da se me moški bojijo in da gre stavit, da bom čez 4 leta še vedno samska. In tako naprej in tako dalje. Žal mi je, da nisem takoj odšla!
No, pa mi povejte, če je to normalno?! Samski moški pa vendarle je, a ne?! In očitno vedno naletim le na take. Prosim, ne mi govoriti, da je še veliko normalnih. Očitno se naše poti ne prekrižajo, da bi jih lahko spoznala.
In tako sem se odločila, da imam vseh dovolj, tako poročenih kot samskih, tako moških kot raznih sorodnic, prijateljic in sodelavk, ki v nedogled pametujejo, kakšna sem, da sem še vedno sama, češ “pa tako luštna, pametna in simpatična si”. Očitno nekaterim od nas ni usojeno najti človeka, s katerim bi si delil življenje. Vsem tistim, ki pa me zaradi omenjene pregrehe obsojate, pa povem, da tako kot vsi drugi, tudi jaz iščem le ljubezen in spoštovanje, nisem pa popolna. Ko je najbolj hudo, se pa znajo zgoditi take stvari…
Dost mam.

SAMO TO.
PO TOČI JOKATI JE PREPOZNO,KER BO TREBA S TEM ŽIVET V SEBI,MOŽ PREVARAL,ŽENA PREVARANA ZA ZMERAJ,LJUBICA PA SE TEBE PO GLAVI.
PODLO,PODLO,PODLO.
PREDEN SE GRE V TAKE ZADEVE SE UPORABLJA TA PRAVO GLAVO!!!!!!!!!!!!!!!

Ti, polna luna 13, očitno ignoriraš komentar, ko sem te prosila, da piši z malimi črkami, saj je tole precej moteče! Torej – prosim te še enkrat in upam, da tokrat prošnji ugodiš.

Lep pozdrav!

[quote neumnica]On je vendar v tujini zaključil doktorat (ekon.) in zaradi svoje analitičnih izkušenj, ki si jih je pridobil v službi (dela na faksu!) ve, kakšna sem. In ker sem tako negativno reagirala v svojo obrambo, je po 3 minutah že sklepal, da se me moški bojijo in da gre stavit, da bom čez 4 leta še vedno samska. In tako naprej in tako dalje. Žal mi je, da nisem takoj odšla!
No, pa mi povejte, če je to normalno?! [/quote]

Tale primerek pa se meni zdi precej znan. Doktorat iz ekonomije, narejen zunaj, predavatelj na fakulteti in to, da on takoj ve, kakšna ti si. Se je name obesil v nekem lokalu, plačal pijačo, še ust nisem odprla, ko je že vedel, kakšna sem, ker on analitično sklepa iz izkušenj. Potem me je vprašal, kaj sem po horoskopu in je tako potrdil svoja spoznanja. Nisem vedela, ali naj se smejim ali jokam. Potem pa me je tako neprimerno fehtaril za seks, hkrati pa mi razlagal, koliko žensk se meče za njim in da je enkrat imel tri v postelji. Japajade. Če je to ta isti, se prav nič ne sekiraj, ker ni gladek.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

[quote Žogca][quote neumnica]On je vendar v tujini zaključil doktorat (ekon.) in zaradi svoje analitičnih izkušenj, ki si jih je pridobil v službi (dela na faksu!) ve, kakšna sem. In ker sem tako negativno reagirala v svojo obrambo, je po 3 minutah že sklepal, da se me moški bojijo in da gre stavit, da bom čez 4 leta še vedno samska. In tako naprej in tako dalje. Žal mi je, da nisem takoj odšla!
No, pa mi povejte, če je to normalno?! [/quote]

Tale primerek pa se meni zdi precej znan. Doktorat iz ekonomije, narejen zunaj, predavatelj na fakulteti in to, da on takoj ve, kakšna ti si. Se je name obesil v nekem lokalu, plačal pijačo, še ust nisem odprla, ko je že vedel, kakšna sem, ker on analitično sklepa iz izkušenj. Potem me je vprašal, kaj sem po horoskopu in je tako potrdil svoja spoznanja. Nisem vedela, ali naj se smejim ali jokam. Potem pa me je tako neprimerno fehtaril za seks, hkrati pa mi razlagal, koliko žensk se meče za njim in da je enkrat imel tri v postelji. Japajade. Če je to ta isti, se prav nič ne sekiraj, ker ni gladek.[/quote]

Pa nisi imela nobene ideje kako ga “prizemljiti”, hehe ?! Ja, verjamem da je svašta na teh “avdicijah” 🙂)))

Varajo tako poročeni, kot neporočeni. Moški, ženske,…

Odgovor na tvoj naslov je pa lahko samo ta, da ni zadovoljen z ženo, vendar še vedno ne toliko, da bi šel strann in bil s tabo. Po vsej verjetnosti se mu gre za zabavo, saj če bi te imel zares rad, bi upošteval tvojo željo, da sta končala; nenazadnje mora on še k družini in naj uredi tako, da ne nekdo zaradi njegovih egoističnih dejanj prizadet, manj cenjen ipd.

Je pa zanimivo, kako nekateri tukaj odgovarjajo, še bolj pa kako nekateri igrajo svetohlinstvo, češ, da se na forumih ne kritizira in dajejo navodila, kako naj drugi pišejo…. pazi se takih, ker so takšni kot tvoj poročeni ljubimec> radi imajo dva stolčka, radi so pametni, veliko predpražnikov znajo poteptati razen svojega, ipd. Pa nisi neumna in krava…čustva so te pač prevzela in izzigral te je nefer partner! Ljudje se motimo, nekateri pa preveč kritizirajo in so pametni, tretji pa so z dvojnimi moralami in tudi pametni.

Zato draga ne-Neumnica, ne zapletaj se s poročenimi, saj zelo malokrat zamenjajo ženo z ljubico za resno drugo življenjsko obdobje. In ja, tudi negladki samski se najdejo. So pa tudi pametni, normalni, duhoviti, iskreni in ljubeči! pozdravček

[quote cec][quote Žogca][quote neumnica]On je vendar v tujini zaključil doktorat (ekon.) in zaradi svoje analitičnih izkušenj, ki si jih je pridobil v službi (dela na faksu!) ve, kakšna sem. In ker sem tako negativno reagirala v svojo obrambo, je po 3 minutah že sklepal, da se me moški bojijo in da gre stavit, da bom čez 4 leta še vedno samska. In tako naprej in tako dalje. Žal mi je, da nisem takoj odšla!
No, pa mi povejte, če je to normalno?! [/quote]

Tale primerek pa se meni zdi precej znan. Doktorat iz ekonomije, narejen zunaj, predavatelj na fakulteti in to, da on takoj ve, kakšna ti si. Se je name obesil v nekem lokalu, plačal pijačo, še ust nisem odprla, ko je že vedel, kakšna sem, ker on analitično sklepa iz izkušenj. Potem me je vprašal, kaj sem po horoskopu in je tako potrdil svoja spoznanja. Nisem vedela, ali naj se smejim ali jokam. Potem pa me je tako neprimerno fehtaril za seks, hkrati pa mi razlagal, koliko žensk se meče za njim in da je enkrat imel tri v postelji. Japajade. Če je to ta isti, se prav nič ne sekiraj, ker ni gladek.[/quote]

Pa nisi imela nobene ideje kako ga “prizemljiti”, hehe ?! Ja, verjamem da je svašta na teh “avdicijah” 🙂)))[/quote]

Brez skrbi, je bil prizemljen. Sploh raje ne napišem, kaj vse sem takšnemu prepotentnežu sposobna izustiti … Bojim se, da se bo kakšna poslužila mojih stavkov pri ničhudega slutečih prijaznih mladeničih, zato jih raje ne pišem. Ker večina mladeničev, četudi tako ali drugače neustreznih (ni vsak za vsakega), je prijaznih in dobronamernih.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …