Najdi forum

pozdravljena! stara sem 12 let in že od marca tega leta sem zelo zaljubljena v nekega sošolca. saj sva prijatelja, veliko sva skupaj, zelo rad me včasih malce poboža ali požgečka, če me drugi fantje zafrkavajo, jim reče naj prenehajo in me pustijo na miru. pravzaprav mu na obrazu berem, da mu ni do tega, da me kdo zafrkava. nekatere prijateljice mi pravijo, da je zaljubljen vame, toda jaz vem, da ni, saj sva si pred nekaj dnevi pošiljala SMS sporočila in sem ga vprašala če je res zaljubljen vame. odpisal mi je da naj ne verjamem tem govorica. potem pa je on meni napisal naj pu povem v koga sem zaljubljena jaz in priznala sem mu. ali je bilo to prav? on se za ta moj odgovor ni zmenil in me je le (100x :))vprašal če bom šla za novo leto v zagorje pod šotor. zelo si prizadeva, da bi šla, toda zakaj! naj povem še, da je z mano zelo odkrit, saj mi je povedal za fanta ki je zaljubljen vame in mi tudi odkrito povedal, da si me ta fant ne zasluži. res sem zelo zelo zaljubljena v tega fanta, toda kaj naj storim, da me bo uslišal? naj spremenim zunanjost ali notranjost??????
prosim za pomoč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pri vseh težavah, ki se pletejo tudkaj gor, je tvoje sporočilo tako lepo brati.

Natally,

bodi taka kot si, razmišljaj, uči e, opazuje, vendar vedno delaj tako kot čutiš, kot misliš, da je najbolj prav. Seveda lahko poslušaš tudi druge in če nisi prepričana, najhitreje izveš tako, da vprašaš.
Si pa v letih, ko je ljubezen raziskovanje in je lahko lep spomin, ko boš starejša, ali pa kot en obrok v življenju. Časa imaš še dovolj, glede na to kak razmišljaš si dovolj pametna in razumna oseba, da veš kaj želiš. predvsem bodi to kar si in delaj tako kot misliš, da je najbolj prav.

če ljubiš, ne moreš delati ničesar narobe.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Brez skrbi, Natally, tvoj prijatelj te zelo ceni, zakaj bi drugače rekel, da te nekdo drug ni vreden. To, da se ni zmenil za tvoj SMS pa je jasno, da je fantovska nerodnost. Če dobro premisliš – kaj pa naj bi odgovoril? Bodi zadovoljna s tem,kakšna si, ker si mu všeč. Ker je še tako mlad – pravijo, da fantje kasneje odrastejo – jaz na tvojem mestu ne bi preveč silila v njega in ne bi direktno govorila o čustvih. Še 30-letniki tega ne obvladajo in ne marajo. Lepo se imej čez praznike. O tem, če boš šla pod šotor, pa se raje posvetuj s svojo mamo, ona bolj pozna ta kraj kot mi tukaj.

HALOOOOOOOOOOOO

Če je ta punčka stara 12 let, pol sem jest papež!!!

New Report

Close