Zakaj je tako?
Lepo pozdravljeni!
Že nekaj časa se mi dogaja, da mi gredo pri fantu “na živce” drobne malenkosti, pa sploh ne vem, zakaj je tako. Je kaj narobe z mano? Je narobe z najinim odnosom? Motijo me namreč stvari, ki me prej morda niti niso (ali ne toliko, ne vem) – kako se vcasih smeji; če nekaj dela in potem pusti vse razmetano; in podobne stvari. Kaj bi bilo lahko narobe in kaj naj storim glede tega?
Najlepša hvala za vaš odgovor in lep dan še naprej.
Oprostite ga.Alenka ampak res ne vem če je to pravi odgovor. Iz teksta, ki ga je napisala pikica lahko sklepam to, da sta s fantom prebrodila čas tiste fanatične ljubezni. Pravzaprav sta prišla v obdobje ko nista več zaslepljena z ljubeznijo, torej tudi z napakami partnerja. Torej zdaj verjetno vidita napake drug drugega, ki jih prej nista. Po moje je samo štos v tem da moraš spoznat kakšen je partner. S tem mislim kaj ima rad kot osebnost in kaj ga osrečuje. Če ti fant pusti vse razmetano mu vseeno daj vedet da te to moti. Ne pričakuj pa da bo to v trenutku spremenil oz. naenkrat delal. Skatka ne spreminjaj ga mu pa pokaži kaj te moti. Če te zares ljubi in ve da te bo osrečilo to da posparvi za sabo verjemi da bo začel pospravljati za sabo.