Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja zakaj ima …. toliko sovraznikov in zakaj se bgv ne sme veseliti

zakaj ima …. toliko sovraznikov in zakaj se bgv ne sme veseliti

sama niti priblizno ne berem vseh postov.
vprasam, kar me zanima, povem, kaj me tare.
ne vem pa, kaj je toliko zgrazanja.
beseda NI konj. sploh pa, zakaj ne bi smeli prosto izrazati mnenj.
pa cetudi so nasprotna???

je pac tako, da so si eni bolj, drugo manj simpaticni.
nekateri razmisljajo podobno kot ti, drugi se ti zdijo primitivni, komplicirani etc.
ne vem pa, zakaj taksna uzaljenost.

…. je meni osebno cist ok, ne vem, zakaj bi jo zaradi “hude krvi” izgnali s foruma, saj nismo v 16. st. No, takrat bi jo pac na grmadi ;)))

ali pa bgv, ki jo kar mece od srece in mora to pac s kom deliti – ljudje smo pac razlicni.

posti naj bi bili konstruktivni, vendar tudi malo destrukcije vcasih ne skodi. je vsaj bolj pestro. in revoucija je vedno prinesla nekaj novega, a ne. pa cetudi ne nujno tudi boljsega :)))

radi se imejmo, pa tudi skregajmo se po mili volji, ce nam trenutno tako pase. saj ne gre za zivljenje in smrt. gre za nakjucne prijatelje v dobrem in slabem. tako nnekako si predstavljam tale forum. in sem vesela, da je!

lep vecer vsem skupaj!

ps: ce sem odkrita, nisem ziher, ce ma tole kak rep pa glavo 😉
semi imela pa dober namen :/

no coment

Dober namen… ki je absolutno dosegel svoj smisel. Super si napisala! Kot bi jaz, pa ne znam tako lepo!

OK !!

ja, paramecij, res si lepo napisala.
je pa tudi res, da smo ženske, babe, kokoške, dekleta itd.:)) narejene tako, da MORAMO GOVORITI – in očitno je ta forum idealen za to.

moj nasvet vsaki: ne beri postov, ki ti niso všeč.

p.s.
blagor pa tistim, ki imajo (pre)več časa, da odgovarjajo na take ali drugačne poste. da bi jaz imela tolko časa, bi si raje naredila kopel, privoščila masažo ipd.

Vse je lepo in prav ampak vse ima svoje meje
L.P

Sicer ne odgovarjam na teme, kjer sprašuje, ali sodeluje …., ker se mi zdi škoda časa, ki bi ga za to porabila. Sem pa seznanjena z dogajanjem, saj forum vsak dan vsaj preletim ( pišem zadnje čase res bolj malo, ker je tudi zame vse skupaj izgubilo precej smisla ) in po pravici povedano, vse ima res svoje meje in tista dva ” namišljeno ” prijazna odgovora še ne pretehtata vseh žaljivih, netaktnih in neumesnih pripomb, ki si jih dovoli ta gospodič-na ….!
Nihče nima pravice pljuvati ( ta počne ravno to in si s tem teši svoj bolni ego ) po drugih, pa če ravno je forum anonimen.
Žalostno pri vsem tem pa je to, da lahko hitro ugotoviš, da je ta oseba v sebi zelo bolna, da nima priložnosti nikjer izživeti kar jo tare in mori in se potem na tak način tolaži!!
Vesela sem, da se je oglasil tudi Primož, saj dostikrat padajo kritike na bolj nedolžne poste, posti …. pa so res že na meji dobrega okusa ( po moje že veliko čez mejo).
Zato jih jaz enostavno ignoriram in veliko bolje bi bilo, ko bi jih še katera, ki ji dotični-a očitno ne sede. Res škoda časa, ki bi ga porabila za pisanje osebi kateri JAZ očitno ne morem pomagati, saj za to nisem usposobljena ( ve pa se kdo bi bil primeren ne??)
Pa vsem ne negativno usmerjenim želim en lep večer in noč !
Vallery!

paramecij, dobro si napisala.

He-he sedaj si zamudila enkratno priložnost za to, mislim na kopel :)))

Drug nick???

Tudi jaz ne zahajam vče toliko na forum kot sem včasih, ker je enostavno brez veze vse skupaj!

Pogrešam Medvedka Puja, ki ni bil prav nič žaljiv, le nekaj slabega se mu je zgodilo pa ste ga babnice izgnale, pa Dorotejo, katero ste opljuvale v vsakem postu, če se je le dalo.

Mi je pa grozno všeč, ker je, Pikica (beri….) naredila pravo revolucijo tukaj gor. Saj je ne zagovarjam, ker njene pripombe res niso blie vedno na mestu, vendar se polovica forumovk – cev ukvarja samo še z njo. Kot da nebi imeli kaj počet. :-))))))))))

Kakorkoli, lepo se pričkajte še naprej, jaz pa vsa bom, če bom le imela čas z veseljem prebrala in se malo smejala vaši modrosti!

Lep dan vsem!

Suzana

New Report

Close