Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Prebavila Urologija zadebeljena stena mehurja

zadebeljena stena mehurja

Pozdravljeni, sem ženska v 30 brez otok. pri UZ pregledu mi je bila ugotovljena zadebeljena stena mehurja. Prosim za razlago, kaj to pomeni, koliko je zadebelitev problematična..
Na izvidu piše : sečni mehur izpolnjen, stene so zadebeljene do 0,47cm.
(od preiskavi sem imela mehur sorazmerno poln)
Na preiskavi sem bila zaradi neznosnega tiščanja v nožnici, ki traja že dalj časa cca nekaj tednov (pred tem uroinfekt ozdravljen – 2x sanford, večkrat voda vse NEG).

Ponoči se ne zbujam za vodo, mogoče 1x, če pijem zvečer (se trudim vsaj 2-2,5 l vode dnevno)
Podnevi grem na wc 7-10x
Nimam urgence, kjer bi tekla na wc in bi šlo po kapljicah, vedno je 2dcl+
Imam samo neznosno tiščanje v nožnici katero se je začelo po ozdravitvi uroinfekta prejšnji mesec, katero se poslabša med stanjem, hojo. Ginekološko, bp.. kri, voda bp.
Med uriniranjem me ne peče, nimam občutka da sedim na wc in ne gre ven.
Ne vem če je relevantno, v zadnjih tednih sem jedla 3 antibiotike (amoksiklav za mehur ki ni pomagal, potem je pomagal primotren, potem pa še sumamed – za to isto tiščanje kot ga občutim sedaj, ki seveda ni pomagal) Zaradi vseh antibiotikov sem skoraj vsakič pristala tudi na kremah za glivice.. 3 ginekološki pregledi v zadnjih 2 tednih, so bili vsi boleči. Ginekolog me je gladko odslovil, da z mano ni nič narobe.

Dodatnih komentarjev ob UZ nisem dobila za mehur, razen tega, da je na izvidu napisano ” kronični cistitis? ”
Prosim za mnenje, to neznosno tiščanje v nožnici mi uničuje življenje, čisto sem obupana.

MedAsk

MedAsk je najnaprednejši pomočnik, ki se bo z vami pogovoril o vaših simptomih in vam pomagal razumeti kaj se dogaja z vašim zdravjem.

Chat

New Report

Close