Ali vaši dojenčki (sploh ko se že plazijo) imajo za po doma že žabice in povrh hlače ali samo dokolenke in hlače? Ali samo za ven??

Mi doma nikoli nismo imeli žabic in hlač. Vedno samo eno ali drugo. Se mi zdi prevroče. Če je v stanovanju recimo 22 stopinj, zunaj pa -5 – kaj mu pa potem za ven oblečeš, če ima že notri žabice? Res pa je moj že od vedno bolj nagnjen k temu, da mu je hitro vroče.

Lp,
Katarina

mi smo vedno oblačili žabice samo za ven.

za doma smo imeli največkrat malo debelejše žabe iz DMa z abs stopali, za ven pa normalne žabe + hlače (ali kombinezon).

Mojemu sem danes prvič oblekla žabice in hlače za notri, saj nismo cel dan kurili in je bilo cca. 20 stopinj, na stopnišču pa še kakšne 3 stopinje manj. za ven sem mu pa potem oblekla še čez termo pajac in ni bilo nič preveč. lp

Mi pa imamo doma, ko nastopi hladnejši čas, tudi žabice: Če ozračje, ki ga občutimo mi, meri 22 stopinj, meri tisto, ki ga občuti otrok, ko se plazi po tleh za pribl. 5 stopinj manj….Pa še izpod vrat “vleče” ponavadi tudi v dobro izoliranih stanovanjih. Kar poizkusite in se vležite na tla, pa boste občutile razliko! Jaz pravim, da nogice in križ morajo biti na toplem – ga raje zgoraj manj oblečem!

New Report

Close