Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja za znort!!!! Kaj pa naši malčki…..

za znort!!!! Kaj pa naši malčki…..

spet smo bli v šopingu da bi sinu (2 leti) kupila kakšne hlače….matr sem bla jezna….NIČ pametnega ne dobiš, al kako trenerko v dolgočasni modri, rjavi, zeleni ali sivi barvi al pa jeans….kakšne šporlih hlače živih barv…npr. rdeče, oranžne ipd. pa svet še ni vidu.

Za punce pa tisoč in ene variante hlač…..

Zakaj pozabijo, da so tud fantje na svetu?!?!?!? grrrrrr da ne začnem še o čevljih……

pravopisna napaka: športne hlače sem mela v mislih….

Se popolnoma strinjam. Jaz imam hvala bogu hčero in imam obratni problem (čisto preveč lepih cotk po trgovinah), ampak kadar kupujem darila (oblačila) za fantke, se pa res namučim.

Pred časom so punce pisale, kje prodajajo tudi oblačila za dečke v živih barvah. Mislim, da je ena omenjala eno trgovinico v stari Ljubljani, ampak res se ne spomnim natančno. Morda se bo pa katera druga.

nova
Uredništvo priporoča

Kje si pa nakupovala? Jaz vedno najdem in kupim lepe stvari v Okaidiju in HM ali Tape l oleil (al kako že:)

kupovala sem v H&M, Pikapolonica, Tape l oleil…
Stvar je v HLAČAH, puloverčki in majčke in joščke in jaknce so OK, ni panike! Samo HLAČE!!!!!

Pojdi v Benetton

Lep pozdrav, Župi

pojdi v trgovino mana, ttako in tam dobiš malo morje in poceni, otrok itak vse tako hitro presate ali unici! Lustne zadevce in jaz kupujem le se tam, in kvalitetno je tudi, le malo poglej kaj kupujes, material…

V Nemčiji imajo pa večjo izbiro otroških oblačil za fantke, kot za punčke. Mi gremo 4x letno gor in nakupimo celo garderobo.

Prav zaradi TOČNO omenjenih barv jaz kupujem za sina v Benettonu. Tako ima trenirke živo oranžne, rdeče, majčke rumene, …
Res pa je, da kupujem na razprodajah za naslednje leto in nam potem nekako finančno gre.

N


Mami dveh, jaz sem bolj iz seniorske generacije, pa me vseeno zanima:
kakšna je razlika v hlačah za fantke in punčke pri dveh letih?
Morda bom kmalu imela kakšne vnuke, pa bi rada vedela.
Hvala.

iVana, razlika je v kroju…pri punčkah so hlačnice na zvonc, ponavadi so hlače brez žepov in patenta….

pri jeansu je pa pri punčkah kak potisk z bleščicami ali pa kake rožice ali…pri fantih so brez ali pa kak “fantovski” potisk

pa tko naprej

Kako pa najdete št. v Tape l oeil (ne vem, kako se napiše). Se mi zdi, da je vse tako majčkeno, ozko…
Pa nimam nadpovprečno okroglih otrok, prej se mi zdijo bolj suhi, je pa res, da so vsi zelo veliki.
Zadnjič mi je prodajalka pokazala največjo št. bodyja, ki je bil kot za šest mesecev, pa ne vem, če bi ga našemu spravila gor, ko je bil komaj rojen.
Se pa strinjam, za fantke je res problem,le temno modro in temno rjavo…

LP,
Pija.

Se strinjam. Za fantka najt kaj lepega je katastrofa.

Noro lepe a tudi precej drage stvari imajo v trgovini Žirafa v stari Ljubljani – Gornji trg 11.


Mami dveh, jaz sem bolj iz seniorske generacije, pa me vseeno zanima:
kakšna je razlika v hlačah za fantke in punčke pri dveh letih?
Morda bom kmalu imela kakšne vnuke, pa bi rada vedela.
Hvala.[/quote]

Ivana, če ne drugega, je problem v tem, da je za punčke skoraj vse roza, z bleščicami in barbikami. Tako da tudi če je že kroj in barva taka, da bi eventuelno lahko nosil tudi fantek, zaradi tistega brezveznega kiča ne more. :(((

Tudi jaz sem nad izbiro oblačil za fant(k)e na splošno razočarana.

Enkrat sem se v eni trgovini ”pritožila”,kako to da imajo za fantke tako malo. Pa mi je prodajalka odvrnila, da punčke pa ja potrebujejo več oblek kot fantki.
Pri enem letu?????

marsovka…tale odgovor prodajalke je bil pa hudo argumentativen!!!!!

Res, fantom zadustujejo ene gate, ene hlače in ene štumfe, pa dve majčki! hmmmmm

na tvojem mestu bi uni kokoški od prodajalke še kakšno nazaj spustila….

GROZA!!!!

Se strinjam, da je kriza. Dokler ne rabiš, se ti niti ne zdi, da je tako slaba izbira, ko pa te čaka nakup, porabiš sto let, preden kaj pametnega najdeš. Če so že modeli všečni, je pa s številko križ.
Pa še nekaj me moti. Največja izbira je pri srajčkah, in to zelo majhne številke (na splošno je do enega leta po mojem mnenju bolj pestra izbira kot pa za starost 2-3 leta). Pa ne more imeti fantek vsak dan srajce na sebi, tudi v vrtcu mu ni udobno v njej. Pri hlačah me moti, da so vse zelo široke, da se kar spotika ob hlačnice. O barvah pa niti ne bom zgubljala besed.

Tudi na našem koncu je bistveno več lepih stvari za punčke, kot za fantke. Zgleda, da bomo mogli nardit še kakšno pupiko, da bo mami pršla na svoj račun pri kupovanju cunjic:):):)
Sicer pa jst včasih najdem kaj lepega za fantke tudi v Turbo Limaču, Babx Center je pa revščina:(, nisem pa že doglo bla preko meje, bo treba it čekirat:)

V to trgovinico v stari ljubljani pa mi gremo večkrat. Je res prijazna trgovina. In vedno imajo kakšen popust. Tako, da potem ni tako grozno draga. Itak pa če sebi lahko privoščimo kaj dražjega, zakaj še ne bi našim navihančkom 😉

Zadnjič sem šla pogledat, kaj se da dobiti v KIK-u, ki se je odprl v Kranju. Sicer enih 8 vrst kavbojk – res za popi…t, ampak, ko sem pa vseeno malo bolj pogledala, sem pa dobila ene res dobre oranžne hlače za “tamauga”. Pa še tako so narejene, da se spodnji del odpne, oziroma je na zadrgo, da bo lahko imel do kolen ali pa dolge. Cena – nekaj čez 8 EUR. V glavnem, bom šla še.

New Report

Close