Najdi forum

za ženske – zobni aparat

Zanima me predvsem žensko mnenje. Pri 25-ih nosim zobni aparat. Sicer se imam za kr privlačnega moškega. No, včasih nasmejan, potem pa .. si predstavljate situacije .. v službi, na ulici, v lokalu .. srečuješ ljudi, ženske .. spontano odreagiraš z nasmehom, potem pa se (ob nenavadnih reakcijah) počasi prikrade v zavest, da je zelo neprivlačno, za nekatere odbijajoče (zlasti ob bližnji srečanjih) in se pričneš kislo nasmihati :((

Zanima me predvsem (iskreno) žensko mnenje. Vam je to zelo odbijajoče? Ali pa da vam je en moški všeč, potem pa vam podeli “železni nasmeh”, 🙂 vas vse mine? Ker prvi vtis je pomemben, pa če si to ne priznamo ali ne.

Pozdravljen!

Le tako naprej, nekoč se ti bo obrestovalo, da ga sedaj nosiš. Vsak, ki ve, da zaradi aparata v ustih nisi drugačna oseba in da aparat nič posebnega in nehigjenskega, kajti z aparatom moraš vzdrževati še večjo ustno higieno, temu se to ne zdi neokusno in neprejemljivo.

Lep pozdrav in veliko volje

Tudi sama nosim aparat, sicer belega. Sem pa že doživela, da se takrat, ko moški opazi aparat (mojega mnogi ne opazijo takoj) kar malo umakne, potem postane malo zadržan in nazadnje se umakne. Ful tipična reakcija!
Po mojem samo tisti, ki so kdaj sami nosili aparat, ali pa ga je nosil nekdo od njihovih najbližjih vedo, da to ni nič umazanega ali grdega.
Jaz mislim, da kdor me ne mara z aparatom, me pač ni vreden…
Ne sekiraj se, malo še potrpi, saj ta čas tako hitro mineva, kajne?

nova
Uredništvo priporoča

Vse čestitke da ga nosiš in le tako naprej. Sicer pa se strinjam z gornjimi navedbami.

Stara sem 27 pa ga imam. In ne samo to. Prav ponosno ga razkazujem, naletela sem na same pozitivne odzive, kaj pozitivne, naravnost čudovite odzive, ko mi ljudje rečejo, da prav škoda, da ga kmalu ne bom več nosila. Sploh pa mi je vseeni kaj si mislijo ljudje, konec koncev delaš nekaj zase in za svoje zdravje. Je kaj pomembnejše? Brez skrbi, aparatki so čist simpatična stvar!

No ja, Mojči, težko razumem, zakaj bi bilo nekomu žal, da ga ne boš nosila večno. Aparat sicer ni nekaj najlepšega, vendar vsak ve, da ima svojo funkcijo in da traja le krajši čas. Mislim pa, da se vsak veseli dneva, ko ga bo dal dol. Kaj vem, mogoče pa kakemu tvojemu znancu zobni aparat predstavlja fetiš. 🙂

Lahko zobni aparat dobiš preko dodatnega zavarovanja ali pa ga je potrebno plačati? Kako dolgo traja zdravljenje in koliko stane?

Od 19.leta plačaš vse sam, stane pa od ene 300.000 do 600.000, odvisno od primera. tudi doba je različna glede na to, kaj želiš popravit, ena moja kolegica ga je nosila 8 mesecev, ena pa 2 leti.

New Report

Close