Najdi forum

Oprosti,kar nekaj časa je minilo,pa vendar upam,da ti bo odgovor prišel prav.Torej,najcenejša varianta dolomite školjke je model PERLA(dva tipa PERLA CLASIK ter PERLA NOVA),ki stane z leseno plastificirano desko cca 24.000 Sit (oba modela),naslednji model je FLEO,ki z desko stane cca 32.000 sit,vse ostalo je dražje.Ker opremljate kopalnico za goste,mislim da bi bila Perla več kot ok.Je sicer klasičen model,ampak malo bolj “ljubko”izdelana.Keramika Dolomite se cenovno po modelih zelo razlikuje,saj je razpon od 24.000 do 100.000 ali več.Kvaliteta modelov je enaka,le da so nekatere školjke bolj masivne,drugače oblikovane ali novejši modeli.veliko dražji so tudi modeli z monoblok(keramičnimi)kotlički,kar pa ti ne priporočam,ker ti kotlički znotraj niso izolirani,ter zato posledično zelo kondenzirajo.Torej,zraven školjke potrebuješ tudi kotliček,trenutno je najbolj prodajan Geberit MONTANA DUO (več in manj vode – torej varčen).
Kar se tiče tuš kadi,si verjetno imel v mislih plastično,ker iamjo samo plastične obloge.Tako kad ti odsvetujem,ker ob pomanjkljivi montaži ni dovolj fiksna,se upogiba posledično pa popoka silikon na steni in ti vse skupaj zamaka pod kadičko.cenovno plastične kadičke niso poceni,stane cca 35.000 sit,priporočam ti keramično,ki je ni treba vzidavati.Postavi se jo na “fertik podn”takoj na estrih,potem se šele polagajo ploščice.Model kadice 70×70 je GOLF prav tako od dolomitov,vidiš pa jo lahko tudi na njihovi spletni strani.Za tuš kabino je več možnosti,naj bi bila iz kaljenega stekla,dobiš pa jo od 30.000 sit dalje.Aja še cena kotlička 6.800 sit.
Če imaš še kakšno vprašanje ti z veseljem pomagam.Cene,ki sem jih navedla veljajo v naši trgovini,kako je drugod pa ne bi vedela.
Lep dan!

Zdravo Petra !

Eno vprašanje: sem nov tu na forumu, pa me zanima, kje se nahaja vaša trgovina z keramiko? Imate morda tudi svojo spletno stran?

Hvala.

Pavle

Čao!
http://WWW.KAPLJA.COM ne vem če sem prav napisala,poskusi!

Ciao petra!

Hvala ti za tako izčrpen opis. Veliko si mi pomagala. Bom prišel kaj v Radovljico k vam kaj kupit, saj sem itaq iz Radovljice :).

Pol se pa mogoče še poznava heheh,ker sem jset tud iz Radovljice

New Report

Close