Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Hujšanje za tiste, ki jeste reductil

za tiste, ki jeste reductil

Danes je 39 dan, kar mi pri hujšanju pomaga reductil. Kakšnih hujših stranskih učinkov nimam, efekt je pa tudi zelo born. V prvem tednu sem izgubila 4 kg, po tistem se je pa ustavilo. In danes, ko stopim na tehtnico po 32 dneh, saj bi se kar zjokala. Izgubila nisem nobenega dodatnega kg. Držim se Montinjakove diete, ne jem popolnoma nobenih sladkarij, jem veliko manj, ker mi pač ne tekne.
Sedaj razmišljam,če je sploh smisel jesti tablete še naprej, če ni efekta?

🙁

Kateri reduktil pa ješ??Jaz sem začela z 15mg,pol pa sem dobila 10mg in je full razlika.Pri 10mg nisem šla s kilami nič dol,bla sem lačna,…potem pa sem zdravnici rekla naj mi napiše 15mg in kile grejo spet dol.Poskusi z 15 mg pa javi kak ti kaj grejo kile dol.Pa veliko sreče

Barbara, saj ne hujšaš zaradi reductila, ampak zaradi manjšega vnosa kalorij. Reductil ti vzame apetit in posledično hujšaš, ker manj ješ.

Ja, jem 10mg reductil, ni mi pa ga predpisala zdravnica, ampak sem ga kupila na lastno pest. Ja, reductil mi je vzel ves apetit, jem zelo malo, zato ne vidim smisla iti na 15 mg, ker potem ne bom jedla sploh nič, oz. bom imela samo hujše stranske učinke.

Razočarana berta, kak si lahko kupila te tablete brez recepta??

Snupy, do nedavnega so se dale kupiti na Hrvaškem. Sedaj sem že 3 dan brez njih, in priznam, da sem lačna. Moram samo zdržati na tistem minimumi, katerega sem se navadila s tableti.Že prej nisem veliko jedla, tako da mi tele tablete niso ne vem koliko pomagale 🙁

Jaz bi rekel da ješ premalo ? Kalorični vnos je bil premajhen posledično je bazalni metabolizem padel na nulo ? Samo ugibam ? Poznam primere kjer se punce redijo z 600 kalorijami dnevno. In to sploh ni ne zabavno ne prijetno. Vkolikor je to problem pri tebi potem… te čaka dolga in naporna pot. Kjer bo treba najprej dvigniti bazalni metabolizem pridobiti na mišični masi ( normalno ne buildanje! ) in šele potem po kakšnem letu dejansko spraviti stran maščobo in zdravo zaživeti ? Samo ugibam ker glede na tvoj opis se tega ne da vedeti.

If you are not doing it for fun ... you are doing it for the WRONG reason !

dracon, kako pa veš kakšen bazalni metabolizem imaš? Kaj naj pa sedaj? :-O

Izračunaš si ga. V brskalnik vtipkaj “bazalni metabolizem” in dobiš kar nekaj variant izračunov. človek je presenečen, kako premalo jemo…..

babica, sem si izračunala: 1400. Pojma pa nimam kaj to pomeni?
Recimo, moja prehrana je taka:
z: kos črnega kruha+nekaj namazano (tunin namaz, ribja ali kokošja pašteta)
med 9 in 12 popijem eno veliko belo kavo.
M: ob 12 pojem 1 mali navadni jogurt+navadni ovseni kosmiči+1 banana
K:ajdova kaša+zelenjava + zelena solata s paradižnikom
ali riž s koruzo in grahom + solata
ali piščanec z grahom + solata
ali črni makaroni z zelenjavo ….
V: kakšen jogurt, hruška, ali arašidi

Karkoli že jem za kosilo, vedno poskušam upoštevati Montignaca. Riža ne jem večkrat kot 2x na mesec. Porcija pa je velika za polovico velikega nizkega krožnika.

Res je, da kosim ponavadi zelo pozno (ob 18h) zato velikokrat ne večerjam.

Je tak način prehranjevanja premalo?

New Report

Close