Najdi forum

za razpištolit!

Pozdrav!

Tale Zavarovalnica Triglav me je pa res razpištolila danes! Pred “davnimi časi” sem imela Yugota in bila pri njih zavarovana, pa tega avta nimam več že leto in pol. In ko sem hotela nekaj zopet po letu in pol skleniti z njimi so mi rekli, da imam neporavnane obveznosti do njih iz leta 2002!!!!! Kao da nisem plačala dveh obrokov za zavarovanje?!?!?! In da jih moram sedaj plačati! Kaj lahko storim, ker res vem da sem plačala vse obroke in potrdil o tem nimam več-kje pa je leto 2002! Je sploh to možno, da po tolikem času šele “strokovno ugotovijo” da nisem poravnala vseh obveznostih do njih. Kot izgovor pa so rekli, da sem bila dana na “stranskem tiru” in da sem bila tik pred izterjavo!!! Pa nisem dobila nikakršnjega opomina do danes-ne na moj naslov, ne na moje ime-tako grozno pa se mi še ne meša, ampak neka ženska na zavarovalnici mi je rekla, da mi je že večkrat poslala opomine in položnice na moj naslov (v evidenci kamor naj bi pošiljala je naslov pravilen)! Tega ne razumem! Sem mar dolžna plačati sedaj nekaj za kar nimam potrdila, da sem plačala!
Nekaj pa je zagotovo-v zavarovalnici Triglav me ne bodo videli več!!! In najbolj žalostno pri vsem tem je, da na študiram (oz. sem izbrala študijsko smer) zavarovalstvo!!!! HUDO!

LP ter prosim za nasvet oz. vsaj za kakšen komentar

Laura_p

Težko vam bom pritrdila, oziroma zanikala. Dejstvo je, da najlažje dokazujemo svoje plačilo z dokazilom ( položnica in podobno ).
Mnenja sem, da je izterjava na zavarovalnicah na splošno postala bolj tekoča kot je bila včasih.
Poiskusite iti na zavarovalnico in se točno pozanimajte kako in kaj.
Kar težko pa verjamem, da so vas pozvali šele po dveh letih.
Lep pozdrav
Tanja R.

Ja kar verjemite, res so me obvestili šele po dveh debelih letih, ker naj bi bila zadeva takšna kot sem že v prejšnjemu postu napisala (na stranskem tiru?!), in prav zaradi tega sem tako besna, poleg tega pa še zato, ker pač nimam čisto vseh plačil za sto let nazaj! In moram povedati, da so mi rekli na zavarovalnici, da naj kar nakažem denar, ki naj jim ga bi bila dolžna (tako kot sem jim nakazovala prej), pa sem rekla, da hočem položnico in potrdilo, da jim nisem nič več dolžna, da se ne bodo spomnili čez deset let, da sem jim dolžna še in še plus obresti! Nikoli več v zavarovalnico Triglav!!!

LP

New Report

Close