Najdi forum

. To ni strokovni forum!!! Tu se pogovarjamo.

Pa brez zamere.
Alja

No, če dobro pogledaš, boš med tistimi tremi odgovori (torej glede nosečniških težav in težav z jemanjem KT) našel tudi mojega.
Najbrž te zanima, zakaj tak gnev vik in krik okoli tega. Ker imam izredno slabe izkušnje z ljudmi, ki delujejo zgolj površinsko in včasih ne razmislijo, da se lahko za popolnoma enostavnim (morda celo naivnim in “neprimernim”) vprašanjem skriva problem, ki morda že jutri ne bo več rešljiv oz. bo pustil trajne posledice tistemu, ki je postavil takšno ali pa drugačno vprašanje.
Še enkrat ponavljam… na drugi strani črk, ki sestavljajo sporočila na forumu, so VEDNO LJUDJE.
Zato Ti resnično predlagam, da v primerih, kot sta bila zgoraj omenjena, raje kot da govoriš na pamet, predlagaj obisk ustreznega strokovnjaka.

LP, Nataša

Še to…
morda boste bolje razumeli moj bes in ogorčenje, če boste vedeli, da se vsak dan znova srečujem z gimnazijkami (torej najstnicami), ki so v obupu sposobne marsičesa. In s takimi ljudmi je potrebno ravnati nežno. Človeško. Vedeti morajo, da so za nas edini in najpomembnejši.
In splača se.
In da se.
Pa četudi jih imaš v razredu 20 in več.
Pa četudi jih ne vidiš, ampak le bereš, kakor jih Ti, Primož.
Verjemi.

Pa veliko sonca, mavrice in nežnih nasmehov vsem. Za ljudi se izplača. Že samo za droben nasmešek se izplača.
Nataša

to bi lahko napisal v prav vsako sporočilo, potem pa ne bi bilo več tako zanimivo.

To kar počnem jaz, pa še zdaleč ni samo površinsko. Samo ne bi sedaj o tem, bom pa enkrat pripravil eno okriglo mizo pa se bomo tudi o tem pogovarjali.

razumem pa točno to, da je še za tako enostavnim vprašanjem tako velik problem. Zato pa smo odprli te forume, drugače jih ne bi imeli.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Res je,

glede na to, da se s tem ukvarjaš, se lahko dogovorimo za forum, kjer bi se pogovarjala z študentkami, najstnicami in z vsemi, ki bi se obrnili po tvojo pomoč. Z veseljem ti uredim forum.

Piši mi na mail

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Samo to…na med.over – ju obstaja tudi forum o nosečnosti, porodu …
Primož pa vodi ljubezenske zadeve in če mene vprašate odlično, bolje kot kak tituliran in nasnobiran strokovnjak psihologije ali psihiatrije.

In človeku z minimalno inteligence, pa naj si bo najstnika ali pa odrasel bi mu lahko potegnilo, da Primož ni ginekolog in je zato čis razumljivo, da odgovora ni dal.

Mimogrede-čeprav debate na tem forumu niso strokovne, se mi zdi pa vprašanje …”mam vse znake nosečnosti, slabost, ni menstruacije… a sem lahko noseča?” butasto. Po mojem mnenju vsako dekle, ki že ima spolne odnose ve, da lahko zanosi (nezaščitena še toliko bolj). Če ne naredi testa, ne more vedeti, ali je ali ni, če je test prvič negativen, menstruacije pa še vedno ni, ga ponoviš…sicer pa kako lahko inteligentno odgovoriš na tak mejl…-Ne nisi, nisi, to se ti samo zdi?
Jaz nisem iz takega testa kot Primož, zato ga občudujem in je bil njegov mejl na obe “ginekološki” vprašanji več kot zadovoljiv in primeren!

Super zadovoljna s tvojim odgovorom! 🙂 ..čist zares..
Pa veliko sreče..povsod..še naprej..
lp, Laura

Primož- kak poklic imaš ti sploh?? Res zgleda da si “strokovnjak” za vsa področja tukaj!
Pa brez zamere!

Lp, Nadine

Bi mi verjela če bi rekel poštar???

Mogoče ti bo to kaj povedalo, jaz sem si ta sistem izmislil in ga postavil – v celoti, seveda s sugestiranjem, prijateljev in uporabnikov.

primož

Z mici, yo in muho se popolnoma strinjam, Primož, dober si, vidi se, da se trudiš in sprejemaš kritike in o njih razmisliš; vsi na tem forumu ne ravnajo tako, ampak napadejo nazaj, kdaj je komu tvoj odgovor tudi manj všeč, a če tebe ne bi bilo, ne bi tule izmenjevali mnenj, dobivali informacij o vsem mogočem, se tolažili… Kadar pa gre za resne zdravstvene probleme, težave, ki potrebujejo rešitev takoj, to pa ni naloga foruma, to bi lahko bilo vsem jasno, takrat moraš iskati pomoč pri strokovnjaku. Pa jaz tebe Primož prav občudujem, ker ti uspeva ta forum sploh obvladovati, ne vem, če se eni zavedajo, koliko vprašanj in odgovorov pride na forum vsak dan. Je treba najprej poskusit, potem šele vidiš, če je bila kritika upravičena!

New Report

Close