Najdi forum

Pozdravljen!

Tokrat Te bom sama, če Te nobeden drug ne želi, ne upa ali pa … bogsigavedi kaj. Grajala namreč.

A se Ti zdi povsem v redu, da obupanemu dekletu, ki je morebiti noseče, odgovoriš na vprašanje. “Možno je. Počakaj še teden ali dva.” ???????????
In dekletu, ki ji je zmanjkalo kontracepcijskih tablet odgovoriš:
” to bi najbolje povedal strokovnjak, vendar je trenutno stanko na zasluženem dopustu.” ???????????????

A se Ti zdi, da si s tem rešil njun problem alipa jima vsaj malo pomagal?????

Upam, da kdaj vseeno premisliš, preden obupanim ljudem daš “primeren” odgovor.

LP, Nataša M

Nataša,

ali je noseča ali ne, pa jaz res ne morem vedeti, kaj šele katere tabletke mora vzeti. Povedal sem pa ji, da je Stanko na dopustu, objavil pa zato, da boste ve napisale kaj in kako naj vzame. Kot zadnje,

pa za tako pereč problem, verjetno ne bi spraševala na internetu, ampak bi šla v lekarno ali k zdravniku. Kajti lahko bi se zgodilo, da ne bi prišel do računalnika 1 dan ali več in bi bilo tako ali tako rpepozno, če je noseča, kdriv bi bil pa jaz.

in lahko bi sprožila ustavni spor, ker je zanosila, zaradi moje počasnosti.

🙂

p.s.
brez zamere.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Bravo, se strinjam. Takšnih operativnih odgovorov, ki ne prinašajo nobene rešitve, punce kadar smo v stiski res ne potrebujemo. Škoda tvojega časa… Pa srečnga pa zdravga lohk počasi zamenjaš s kakšno pustno domislico.

ne smete misliti, da bo forum rešitev za vaše probleme. so lahko samo vspodbuda in dodatna informacija.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Še vedno mislim, da takšni odgovori niso vzpodbuda! Ne iščemo rešitve ampak pomoč. Neka inf. o KT, je pa lahko tudi rešitev se ti ne zdi?

Hehe Primož… si stopil v osir 😉 Bi pa že moral vedet da imajo ženske vedno prav, haha!

Velikokrat bi lahko spustil kakšen komentar in dal besedo vsem drugim, mogoče bolj poklicanim.

Zakaj pa sploh nastopaš v vlogi vseveda je pa drugo vprašanje, o tem pa bi bilo zares dobro povprašati kakšnega strokovnjaka 😉

Primož drži se!

joooj, punce, malo strpnosti, kaj če bi vas koka v roke dobila. Primož, zelo cenim tvoje delo. Z malo besedami veliko..vse poveš, od človeka do človeka pa je odvisno, ali bo ostal pri branju, ali bo prešel na razumevanje tvojih nasvetov. Sploh pa rešuješ ljubezenske in ne fizične probleme 🙂 Grdo, da nekdo sprošča svoje frustracije in svojo zagrenjenost nad človekom, ki želi samo dobro. Punce, več človečnosti in miru v vas samih vam želim

Dasa

saj je vse v redu, vsi imamo kdaj slab dan. Tako je vec lai manj pri vseh.

primoz

No, no, no! Na tem forumu iščemo MNENJA navadnih zemljanov, izkušnje, tolažbo, objektivnost, ne pa strokovnosti. Primož je moderator in en od teh navadnih zemljanov, ki je pač največkrat prvi v vrsti s svojim mnenjem ali izkušnjo. Jaz sem mu pa prav hvaležna za ves trud, ki ga vlaga v ta forum, predvsem, ker ga ni malo! Mogoče s svojima ‘nasvetoma’, ki ju omenja Nataša, ni bil najbolj takten, sem pa prepričana, da je mislil ZGOLJ in SAMO dobronamerno.

Če je stvar nujna… a ni malo naivno upat, da ti bo nekdo na forumu ‘rešil življenje’?

Mici

Zakaj pa potem meni nisi odgovoril? So mogoče ene teme pretežke?
Ika

Oh, dajte no, forumi so za izmenjavo mnenj, ostalo prepustite strokovnjakom. To je tako kot dretje na Domačih živalih v stilu “pes ima zlomljen kolk, pa mi noben že 3 dni noče nič pomagati”. Lepo vas prosim, no…

Lp, Yo

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

No, prosim preberi odgovor, ki si mi ga dal… (prepisan je dobesedno)…

“…ali je noseča ali ne, pa jaz res ne morem vedeti, kaj šele katere tabletke mora vzeti…”

Tokrat bom najbrž malo bolj direktna, da me boš LAHKO RAZUMEL…

A se ti ni nikoli vsaj malo posvetilo, da bi takim dekletom svetoval vsaj čim prejšnji telefonski posvet s pristojnim zdravnikom, če že ne pregled pri slednjem???

Primož, svetujem Ti, da (če si že strokovnjak za večino med.over.net forumskih področij) vsaj pogledaš v ustrezno knjigo, preden odgovoriš napačno ali pa “vsaj” popolnoma neustrezno. Ker- najbrž še nisi ugotovil – tisti, ki jim odgovarjaš, so LJUDJE (beri: ranljive, občutljive, pomoči potrebne OSEBE).

Pa lepo pozdravljen.
Nataša M.

pozdravljeni! jaz pa sem prav včeraj prišla do ugotovitve,da je Primož super,njegovi odgovori so po večini zelo življenski in prav na mestu.zakaj bi pa se moral spuščati v debato o KT ali pa o testu za nosečnost.v bistvu ,če ti maenstruacija izostane za 7 dni in gre za +test nosečnosti ni treba takoj paničariti,saj gre za komaj 5 tedensko nosečnost,ki je za prekinitev premala-vsaj jaz je nebi prekinjala pri 5 tednu,ker je to še premalo,da bi lahko z zagotovostjo po abraziji rekli ,da je uspešno opravljena – odnosno tukaj je še toliko rubrik,kjer bi ji lahko ženske svetovale.sem iz ginekološke stroke in sta se mi zdela Primoževa odgovora vredu.če ne vem odgovorim tako,da lahko odgovori tisti ,ki zna-še posebej za KT -to se zmeniš v lekarni ali gin.ambulanti!!!Primožu pa želim ,da naj le nadaljuje s svojim delom ,ki ga verjetno veseli in veseli tudi nas,ki ta forum obiskujemo!

jao ka ste ga napadl!….:D

Kdo pa sploh si ti-Primoz?
Mislim, kaj si po poklicu?

Osebno mislim, da poanta ni v tem, da ti lahko en forum resi problem ali zivljenje (karikiram), ampak da mnenja ali nasveti drugih ljudi mogoce pomagajo pri naši lastni resitvi našega lastnega problema..ljudje razmisljamo razlicno in nekdo nam lahko nekaj svetuje, kar se sami pac ne bi nikoli spomnili ali pa pomislili, ker recimo nimamo dovolj izkusenj ali pa pac razmisljamo drugace..

In zdaj pa prides ti na vrsto, Primoz 🙂
Odgovorni ali nosilec tega foruma naj bi bil ti oz. nek Primoz. Forum, ki naj bi ga vodil, spada pod desno rubriko t.i. forumov, ‘kjer mi navadni smrtniki sprasujemo strokovnjaki pa odgovarjajo’. To pomeni, vsaj zame, da ima ta t.i. Primoz neko primerno izobrazbo, na področju ljubezenskih tezav (kašen psiholog bi bil temu še najbližje?). In če imaš izobrazbo oz. vodiš forum, potem verjetno nosiš temu primerno odgovornost, precej večjo kot mi ostali ‘navadni osebki’., vendar se mi zdijo tvoji odgovori včasih, kot da te je nekdo prisilil, da vodiš ta forum, oz. da se ti prevec vse skupaj ne da in te ne zanima in bi se najraje celotni zadevi izognil in počel nekaj čisto drugačnega..
A si mogoče že kdaj resno razmišljal, da bi zamenjal poklic?

Želim ti (in tudi vsem ostalim), da bi ti delo, ki ga opravljaš bilo v veselje in da boš lahko moje mnenje sprejel kot pozitivno kritiko, ker samo tako je bilo tudi mišljeno..
Želim ti veliko uspehov in malce več vloženega truda v pisanju odgovorov 🙂

lp, Laura

Laura,

ja kdo smo mi? Le kdo bi to vedel,. Večina, ki se najde tukaj gor , zagotovo išče samega sebe, to mislim predvsem za tiste, ki iščejo pomoč in informacijo. je pa razvidno, da je ta t.i. Primož voditelj tega foruma. In ne glede na izobrazbo vseh nas, bi se jaz vprašal: Kdo ve kaj je ljubezen?

Pa prav vsi o njej govorimo in pišemo. Se pa strinjam s teboj, da včasih napišem zato ker moram. Vendar me nihče ni prisilil, za to sem se odločil sam, ker menim, da je to potrebno. RAzlogov za tašno odločitev, kaj delam in kako delam, sem si zadal sam. Ali imam pravo izobrazbo ali ne, pa ne mroem odgovoriti, lahko pa se samo dodatno sprašujem, Ali bi izobrazba psihologa, psihiatra, sociologa, geografa, zdravnika, pravnika ali snežilke določila znanje o ljubezni?

JAz samo to vem, da Slovenci to potrebujemo, da se lahko nekje izpovemo, ali pa povemo svoje mnenje.

IN drugo: Ne službe ne bi zamenjal, kajti opravljam zaradi želje in občutka, da nekomu lahko pomagam in ne zaradi denarja. Kajti na koncu koncu, se bomo vsi sekirali, pa ne zaradi tistega kar smo naredili, ampak zaradi tistega česar nismo.

Ja opravljam to delo z veseljem. 🙂 In sprejemam vso kritiko, kdo sem, pa ti bodo morali verjetno povedati drugi.

Primož

Je že v redu, tudi takšne debate mroajo biti, sa ko me ne bo nihče več kritiziral, se bom moral zamisliti kaj delam narobe.

To velja za prav vse izmed nas.

Primož

Hvala muha, bi pa bil vesel še tvojega privat maila, da te vprašam kako in kje delaš v stroki.

To bi bilo čist off the record :-)))

Primož

NAtaša sprejmem kritiko in se bom poboljšal, ampak napisal sem tudi tole:

“Povedal sem pa ji, da je Stanko na dopustu, objavil pa zato, da boste ve napisale kaj in kako naj vzame”

TAm so samo trije odgovori, tukaj pa že 15???

nikoli ne moremo soditi samo po enem delu stavka.

Primož

Ika,

nekateri ne sprašujejo mene, ampak pričakujejo mnenja ostalih. Kot si verjetno seznanjena sem zelo zaposlen, ampak to delo opravljam rad. Mogoče sem imel slab dan, mogoče nisem mogel takoj odgovoriti in sem menil, da bi predolgo čakala odgovor raje samo potrdim, mogoče pa je bilo vprašanje in primer tako težak, da bi si moral vzeti veliko več časa za napisati kaj pametnega, ker pa sem omenil, je časa vedno premalo, bi prej podal neumen odgovor, kto kaj pametnega, da pa ne bi čakala, naj drugi povedo kaj mislijo.

Na koncu koncev, tukaj nisem anonimen samo jaz. ZAto sem pa tja, rad popazim, kaj napišem, da res ne bi napisal kakšne velike neumnosti.

Če bi rada moj odgovor, mi povej pa bom odgovoril tudi tebi.

Primož

New Report

Close