Najdi forum

Za prijazen obraz foruma

Na žalost spregledani reply naše dopisovalke Tvoje, ki lahko dokaže da so na forumu ljudje, ki poznajo življenje in ne le njegovo vrhnjo skorjico:

Sem se nekaj spomnila za lepši dan, da Feniksovo (

Jaz sem za! Pod točko 1.) je res še nekdo, ki čaka moj klic!
Hvala za opozorilo. 🙂

Lp, Princ

Sem ZA in grem od besed k dejanjem,
pozdrav, Pepi

In če bi vsak dan upoštevali vsaj eno točko, ki jih je navedla Tvoja, bi bil svet lepši in boljši, Škoda da več ljudi ne razmišlja na ta način.

LP, Z

Dober dan!
Naj po vašem slabem odzivu na moje pisanje verjamem, da so vaše drage vesti čisto čiste (kot oprane z enim ful-dbest-in oh in sploh- praškom iz množice TV reklam)….? Lepo to, čeprav močno, močno dvomim, posebej po dogajanjih v tem zadnjem tednu tukaj na forumu, kjer se da naslutiti in precej natančno zadeti značaje posameznikov… Ah, saj ne bom nikomur razsodnik! Dovolj. Mogoče pa ni to to, kar sem jaz mislila in pričakovala…
Vsem trem “pravim” fantom (tudi sicer, zanimivo, se strinjam z njihovim pisanjem tukaj na forumu!), ki so odgovorili, od srca privoščim tisti blagodejni občutek olajšanja POTEM.

Lep sončen vikend!
Ne pozabite na druge!

p.s.
Tvoja:realizirala točko 4 in 5; točko 3 pa redno, vsakoletno v decembru.

Tvoja, kako si?

Jaz sem bila tudi razočarana, ker sta pod temo “Plemenitost”, ki sem jo odprla replicirala samo dva forumovca.

lp

Kot je rekla Tvoja, zanimivo, da na forumu odraslih ni na tako temo več odziva. Ta tema je povsem človeška in na nek način zanimiva. Nihče pa ne more trditi, da mu nad glavo sije aura. Kar malo žalostno.

LP

New Report

Close