Danes se ne bom podpisala, povem ti samo eno: jaz se pravkar po petih letih zakona locujem. Zaradi njegove nesposobnosti da se upre materi in njenemu tiranstvu, ki je mene pripeljajo do bolezni, sem izgubila vse zaupanje in spostovanje vanj, kar je pocasi unicilo vsa druga custva. Zal mi je samo, da se nisem locila ze prej.
Nocem te zalostiti, ampak, verjemi, ne mores ga spremeniti. To lahko naredi samo sam, kar pa je zal, malo verjetno.
Srecno!

Naj vam predstavim le delček kaj se je zgodilo, tisti dan ko sem mu pokazala vse vaše odgovore.
Jokala sem …in jokala sva, očitno je šele skozi ves ta tekst videl kaj v bistvu čutim jaz in koliko trpim in končno spregledal, kakšne napake počne on…skozi oči nekoga drugega, bral je mnjenja vseh vas in končno doumel da so vse tiste besede opisovale ‘nekoga’ najhujšega na tem svetu, nekoga ki me ni vreden, nekoga ki si ne zasluži biti tako ljubljen in nazadnje se je zavedal kako blizu je temu da me izgubi..
Pogovorila sva se, in odločila da bova delno upoštevala odgovore ORI delno pa se bova poslužila taktike ‘ignorance’. Klical je ne bo in če ga bo še kdaj poklicala ona-takrat ko bo kaj potrebovala, mu bo to izvrstna priložnost, da jo opozori na nekaj njenih napak, torej ob priliki – opozorila za njena pretekla dejanja. Obiskov pri njih ne bo, če bodo prišli, se bomo obnašali normalno, potem pa bomo videli ali se bodo sploh kdaj uprašali čemu tako in s čem so si to zaslužili. Obljubil mi je, da nikoli več ne bom trpela zaradi tega in da v življenju ne želi več videti niti ene moje solzice zaradi nje, vem da me ljubi in resnično upam da bo dovolj močan, ker tokrat tudi sam ve, kaj lahko izgubi.
Tebi S pa res ne vem kaj naj rečem, hudo mi je zate..zelo! Sta morda poskusila rešiti ta problem še preden je začel načenjati vajina čustva???!!!Mislim, da če se imata dva resnično rada, premagat vse, potreben je pogovor in pravočasna rešitev. Mogoče pa za naju vendarle je še upanje, bomo videli…upam pa da nas bo čimmanj s tako zgodbo kot je tvoja.

Preberi si še zadnjo Vivo mogoče boš kaj našla.

predvsem upam, da sprememba ne bo prehodnega značaja…in bo po 14 dnevih do 1 meseca vse v ustaljenih bednih tirih …tale sprememba je namreč bolj PR-ovsko radikalna, da bi bila lahko življenjsko učinkovita…vidva se namreč spopadata z vzorcem – slabo navado, ne pa z gripo.

New Report

Close