Pozdravljena :

Hvala ker si se oglasila, zelo rad bi ti pomagal.
Naj se ti prvo predstavim. Znan sem pod imenom Piccolo, moje pravo ime pa je Mario. Na forumu mladi o s polnosti ter drugih aktualnih temah sem označen, kot psiholog za mladino ter malo starejše. Sam pa imam v bistvu 17 let. Moja pomoč je v bistvu sestavljena iz tel. pogovora, ter osebnega sestanka. O motnjah hranjenja, vem, upam si trditi kar precej. Trenutno imam v oskrbi že dve dekleti s temi težavami. Edino, kar moraš ti storiti, je to, da me pokličeš. Sem pa iz okolice MB.

Moja tel. št. (040 257 210), dosegljiv sem vsak dan po 19 uri.

Vas gospa Rejec, pa prosim, da ta članek objavite, saj se je dekle odločilo obrniti po pomoč / prosim vas le, da ji vi to tudi omogočite.

Glede foruma, katerega ste predlagali, za katerega, naj prosim Primoža, pa tole, Primož, me je nedavno vprašal, če bi vodil forum o motnjah hranjenja. Vendar sem ponudbo zavrnil. Raje pomagam dekletom ter fantom (če kakšen je), na zasebni ravni, saj sem opazil, da velikokrat nekatera dekleta potrebujejo le prijatelja.

Upam, da ga boste objavili – naredite mi to uslugo, če pa že ne meni, pa vsaj dekletu.

Se zahvaljujem za vaš čas.

S spoštovanjem Piccolo

Spoštovani Piccolo,
tudi laična pomoč je včasih dobrodošla in koristna, vendar le, kadar ne pomeni zanikanja pravice do zdravljenja.V medicini velja prvo pravilo :”ne škodi “! Poskušajte ga posvojiti.

Se zahvaljujem z objavo. Bom poskusil.

Lep pozdrav

S spoštovanjem Piccolo

New Report

Close