Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija vztrajno vnetje

vztrajno vnetje

Lep pozdrav,

lani poleti (avgust) so se mi pod pazduhami pojavile bulice, ki me sicer niso bolele ali kakorkoli ovirale, vendar tudi niso izginile. Naj omenim, da sem bila v tistem casu v eni izmed Afriskih drzav. Kolegica mi je dala kremo, za katero je menila, da jih lahko pozdravi. In res so izginile. Tezave so se ponovno pojavile konec decembra. Dobila sem hudo vnetje, bolece, vendar zaradi neustreznega casa znova nisem obiskala zdravnika. Nato nekaj casa nisem imela teh tezav. Pred priblizno mesecem dni sem ponovno opazila bulice pod pazhuhami, pa tudi na drugih predelih. Sla sem do osebnega zdravnika, ki je dejal, da gre za vnetje dlacic ter mi predpisal Clinofug. Res te bulice niso vec rastle, vendar pa tudi niso izginile. Po koncani terapiji so se znova pojavile. Dobila sem napotnico za dermatologa, vendar ne vem, na koga se naj obrnem, da lahko cimprej razresim to tezavo, saj je precej bolece. Kje v Ljubljani lahko pridem cimprej na vrsto oz. kaksna je povprecna cakalna doba?

Hvala za odgovor

POzdrav!

Če gre za kronično ponavljajoče vnetje žlez v pazduhah, je terapije lahko zelo dolgotrajna, včasih slabo uspešna, celo kirurška, kar pa glde na opis težko rečem.

Za čakalne dobe pa na žalost lahko rečem le, da so res zeloi dolge, verjetno med 3 in 4 mesece, razen, če gre za nujne zadeve.

Lp

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close