Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija vstop v vrtec in gliste

vstop v vrtec in gliste

Pozdravljeni. Ker sem v dilemi in me grozno skrbi,kako naprej vas prosim za nasvet.Hcerki so ugotovili askaris in sicer pri pregledu za vstop v vrtec.Pojedli sva dozo vermoxa po 10 dneh testirali ponovno blato in je spet bilo pozitivno.Dobili sva ponovno dozo in zdaj naj bi testirali blato čez tri tedne.vse razumem,ampak meni se izteče porodniska in varstva za našo punčko nimam.Kolikor mi je med.sestra dejala po telefonu pa potrdila ne dobiva dokler so gliste prisotne.Bolniška mi pripada ali ne?res sem obupana ker ne vem kako bomo rešili situacijo.naj povem,da smo ostali vsi negativni in da res skrbimo za vse ukrepe da bi se teh nepovabljenih gostov znebili.Torej vas sprašujem,ce otrok res ne sme v vrtec,ker sem dobila informacijo,da so v našem vrtcu otroci ki imajo gliste…preverjeno.Res hvala za odgovor,ne vem več kam naj se obrnem sem pa že čisto obupana od skrbi.Tisočkrat hvala.Helena

Po navodilih Nacionalnega inštituta za javno zdravje pri glistavosti ni omejitev za vstop ali vključitev v vrtec.
Vaš link

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close